profile
register
facebook
youtube
twitter instagram
baneris-aix-2-5445-4514-2008.gif

Skotu Spīdu izraksta no slimnīcas, Vestlundam priekšā ilga rehabilitācija

Go4speed 28.08.2019 - 11:36 Skotu Spīdu izraksta no slimnīcas, Vestlundam priekšā ilga rehabilitācija
Skots Spīds

Jau ziņojām, ka pieredzējušais Skots Spīds “Nitro World Games” sacensībās pirmajā kvalifikācijas kārtā guva nopietnu traumu. Sportists neveiksmīgi piezemējās pēc viena no lēcieniem, kā rezultātā viņam tika konstatēti trīs mugurkaula skriemeļu lūzumi.

Kā trešdien ziņo sportists, tad viņš ir izrakstīts no slimnīcas, lai savu atveseļošanos turpinātu mājās. ''Tā bija traka nedēļa. Esmu atpakaļ mājās, lai sāktu atveseļoties. Sāpes un bezmiegs naktīs - nomokošas sajūtas, taču garastāvoklis ir labs. Uzskatu sevi par laimīgu. Manas meitenes rūpējas par mani, un man pat ir atļauts spēlēt Playstation 4. Došos vēlreiz pie ārstiem, lai veiktu vēl vienu rentgenu, pēc kura noskaidrosies, vai man būs jāveic operācija,'' raksta Skots Spīds.


Adams Vestlunds sāk rehabilitāciju

Diemžēl ne tik labas ziņas no Latvijas rallija čempionāta LRČ klases līdera Adama Vestlunda nometnes. Jau ziņojām, ka zviedru sportists Kolsvarundan rallijā piedzīvoja smagu avāriju. Sportists tika nogādāts slimnīcā, kur viņam tika veikta ilga operācija. Sportists avārijas rezultātā lauza muguras skriemeļus, kā arī Vestlundam tika konstatēts mugurkaula lūzums augšējā daļā.

Nesen sportists publicēja ierakstu, lai pateiktos visiem par atbalstu un lai nodotu sveicienus. ''Esmu nostājies uz kājām, lai sāktu savu ilgo rehabilitāciju. Prieks, ka stūrmanim Emīlam Bergkvistam viss ir kārtībā,” raksta Adams Vestlunds.
Komentāri
Pašlaik komentāru nav!
Autorizējies vai reģistrējies, lai komentētu
Partneri:
aix-copy-2837-1940.png motul-partner-3110.png nrs-4325.png batcc-0816.png ar-4809.png vagi-2128.png srt-5914.png bmp2-1740.png