profile
register
facebook
youtube
twitter instagram
baneris-aix-2-5445-4514-2008.gif

'GRX Taneco' ar Gronholmu un Timerzjanovu gatava cīņai par titulu

Go4speed 09.03.2020 - 13:48 'GRX Taneco' ar Gronholmu un Timerzjanovu gatava cīņai par titulu
'GRX Taneco' komandas braucēji

Somijā bāzētā GRX Taneco komanda turpinās startēt Pasaules RX čempionātā arī šogad, kur ar uzlaboto ''Hyundai i20 Supercar'' turpinās braukt Niklass Gronholms un Timurs Timerzjanovs.

GRX Taneco Pasaules RX debitēja 2018.gadā, un kopš tā laika komanda ar katru posmu demonstrē aizvien labāku sniegumu. Pagājušajā gadā komandu ieskaitē GRX Taneco palika otrajā vietā, bet Gronholms (divus posmus slimības dēļ izlaida) un Timerzjanovs pilotu ieskaitē kopvērtējumā ieņēma attiecīgi ceturto un piekto vietu.

''Pēc divu gadu startēšanas Pasaules RX čempionātā varu teikt, ka esmu apmierināts ar mūsu progresējošo sniegumu. Ceru, ka 2020. gadā mēs varam paveikt vēl labāk. Sastāvā esam saglabājuši Niklasu un Timuru, kuri abi ir ātri un zina automašīnu ļoti labi. Mums jāsaglabā skaidrs skatiens, jāizvairās no nepatikšanām un jācer, ka abi autovadītāji šogad būs veseli. Ja mums tas viss izdosies, veiksme sekos,'' saka GRX Taneco komandas vadītājs Markuss Gronholms.


Niklass Gronholms

Zināms, ka GRX Taneco ir pavadījis ziemas pārtraukumu, pārprojektējot dažādas automašīnas komponentes, kā arī komanda aizvadīja plašu testu programmu, kur vieni no testiem (divu dienu) pirms neilga laika notika Biķerniekos. ''Mums pagājušajā gadā bija spēcīga pakete – komandas, automašīnas un pilotu apvienojums bija patiešām atbilstošs, tāpēc pirms jaunās sezonas starta jūtos pārliecināts par mūsu spēku,” saka 23 gadus vecais Niklass Gronholms.

"Ceru turpināt no tās pašas vietas, kur pabeidzu pagājušajā gadā Dienvidāfrikas RX posmā (Gronholms izcīnīja uzvaru). Domāju, ka ziemas pārtraukumā mēs koncentrējāmies uz pareizajām lietām, tāpēc, kamēr mēs turpināsim smagi strādāt, tas atmaksāsies labākajā iespējamā veidā. Šī būs viena ellīga sezonā GRX Taneco komandai."

Timurs Timerzjanovs pauda nožēlu, ka šogad viņam neizdosies startēs savās mājas sacīkstēs (Krievijas RX posmu atcēla), taču, neskatoties uz to, viņš ir apņēmības un motivācijas pilns sasniegt savu mūža sapni un kļūt par čempionu.
Komentāri
Pašlaik komentāru nav!
Autorizējies vai reģistrējies, lai komentētu
Partneri:
aix-copy-2837-1940.png motul-partner-3110.png nrs-4325.png batcc-0816.png ar-4809.png vagi-2128.png srt-5914.png bmp2-1740.png