profile
register
facebook
youtube
twitter instagram
baneris-aix-2-5445-4514-2008.gif

Nitišs: Šobrīd lielie plāni ir nolikti malā

Mārtiņš Jankovskis 11.05.2022 - 06:22 Nitišs: Šobrīd lielie plāni ir nolikti malā
Foto: Toms Paipals Photography

7. maijā Biķernieku kompleksajā sporta bāzē tika atklāta jaunā Latvijas-Lietuvas rallijkrosa čempionāta sezona. Xtreme klasē, uzvarot arī visos trijos kvalifikācijas braucienos, uzvaru svinēja Reinis Nitišs, kurš aiz sevis atstāja Jāni Baumani.

''Šīs man bija pirmās sacīkstes pēc astoņu mēnešu pauzes. Pirms divām nedēļām nobraucām treniņus pa slapju trasi, bet sacensības aizritēja pa sausu trasi. Vēl aizvakar likās, ka nebrauksim šo posmu, bet tad pieteicās igauņu sportists, kā arī Jānis Baumanis, un tad sapratām, ka arī mums ir jābrauc. Ātrums bija labs, sajūtas arī bija labas, tāpēc viss kārtībā. Jā, sākumā pie tā ātruma pats nekontrolēju visu par 100%, bet uz beigām jau viss bija labi," portālam Go4speed pēc sacensībām teica Reinis Nitišs.


Foto: Toms Paipals Photography

''Kvalifikācijas bija perfektas – labi starti, kā arī braucieni padevās bez kļūdām. Finālā otrajā un trešajā aplī jau palika ļoti interesanti, jo sāka smidzināt, bet drīz vien lietus mitējās un izdevās nosargāt savu pirmo pozīciju.''

Jautāts, kādi ir Reiņa sezonas tālākie plāni, sportists atzina, ka šobrīd esot plāns turpināt startēt Latvijā un Baltijā. ''Šosezon plānojam pabraukt tepat pa Latviju un Baltiju, kā arī RX Nordic, kas notiks tepat Biķerniekos. Tas arī viss. Šobrīd lielie plāni ir nolikti malā un pagaidām es uz tiem neskatos. Jā, pasaules RX posmos būšu, kur strādāšu gan kā spoteris, gan ar datu analīzi, bet tas arī pagaidām viss. Protams, viss var dzīvē notikt un, ja nedēļu pirms starta man pateiks, ka ir jābrauc, tad arī brauksim,'' smejot nobeidz Nitišs.
Komentāri
Pašlaik komentāru nav!
Autorizējies vai reģistrējies, lai komentētu
Partneri:
aix-copy-2837-1940.png motul-partner-3110.png nrs-4325.png batcc-0816.png ar-4809.png vagi-2128.png srt-5914.png bmp2-1740.png