profile
register
facebook
youtube
twitter instagram
baneris-aix-2-5445-4514-2008.gif

Baldiņš pēc uzvaras Polijā šķiras no sava bagija

Mārtiņš Jankovskis 25.10.2021 - 06:55 Baldiņš pēc uzvaras Polijā šķiras no sava bagija
Nu jau bijušais Baldiņa ''Speedcar Xtream'' bagijs. Foto: QNIGAN Rallycross Media

Jau ziņojām, ka Ronalds Baldiņš svētdien noslēdzošajā Polijas autokrosa un rallijkrosa čempionāta posmā kāpa uz goda pjedestāla. Autokrosa ieskaitē tika izcīnīta pārliecinoša uzvara, bet rallijkrosa ieskaitē mūsu sportists izcīnīja otro vietu.

Foto: QNIGAN Rallycross Media

Pēc panākuma sportists portālam Go4speed atzina, ka ''Diena galā un viss ir kārtībā. Ar bagijiem kā jau ar bagijiem – tur viss bija kārtībā, bet lielāko uzsvaru mēs likām uz Supercar klasi. Jāsaka, ka beigās mums viss sanāca ļoti labi un perfekti. Ko lai saka – tā kūtiņa iet. Tik tai kūtiņai jāpiemet pagalītes un viņa atkal skrien. Paldies visiem par laba vēlējumiem un tiekamies trasē,'' tā Ronalds Baldiņš.

Foto: QNIGAN Rallycross Media

Arī savā Facebook lapā sportists neslēpa prieku par aizvadītajām sacīkstēm. ''Pirmais un pats lielākais paldies visiem mehāniķiem, visiem atbalstītājiem un draugiem. Esmu priecīgs par sacīkstēm, jo mums bija visādas sīkas problēmas, pusvāks ar laimīgām beigām, bet kopumā ar visām ķibelēm mēs veiksmīgi tikām galā. Mūsu fordiņš sevi parādīja no labākās puses un ieguva pat iesauku – Dinozaurs (smejas).''


Taču no Polijas Baldiņš ar komandu uz mājām dodas nedaudz skumīgā noskaņojumā. Nesen RX podkāstā Ronalds atzina, ka tirgo visu savu tehniku, un pēc sacensībām Polijā palika viņa uzvaru izcīnījušais bagijs (sportistam šādi bagiji bija divi). ''Jā, šobrīd tirgoju gan ''Ford Focus MK3'', gan bagiju, gan arī lielo tehnisko atbalsta mašīnu. Pēc Polijas sacīkstēm pašam ir nedaudz skumīgi, jo viens bagijs palika Polijā pie jaunajiem saimniekiem. Tā kā, ja ir kāds interesents, kurš grib kaut ko iegādāties, droši var man rakstīt,'' nobeidz Baldiņš.
Komentāri
Labais 25.10.2021 10:55
Supercar fināls. https://www.youtube.com/watch?v=lgVUPREcCZc
Autorizējies vai reģistrējies, lai komentētu
Partneri:
aix-copy-2837-1940.png motul-partner-3110.png nrs-4325.png batcc-0816.png ar-4809.png vagi-2128.png srt-5914.png bmp2-1740.png