profile
register
facebook
youtube
twitter instagram
baneris-aix-2-5445-4514-2008.gif

Brenguļu folkreisa posmam piesakās šī brīža spēcīgākie braucēji

Go4speed 30.05.2015 - 08:42 Brenguļu folkreisa posmam piesakās šī brīža spēcīgākie braucēji
Edijs Sloka. Foto: Rihards Baumanis

Noslēdzies pieteikumu pieņemšanas termiņš LAF Folkreisa Vasaras kausa otrajam posmam un LAF Krosa komisijas autokrosa kausa astotajai sacīkstei, kas svētdien norisināsies Valmierā, Brenguļu autotrasē. Folkreisam pieteikušies 28 sportisti ar šā brīža spēcīgākajiem regulārajiem braucējiem. Krosa klasē pieteikumu maz, toties ar intriģējošu sastāvu.

Folkreisā cīņām gatavi visi pirmajā posmā Autocross.lvRX pirmās vietas guvušie sportisti – Edijs Sloka, Matīss Šadris un Edvīns Vansovičs, kuri, līdz ar to, uzskatāmi par galvenajiem favorītiem. Šobrīd gan folkreisā notiek līderu paaudžu maiņa, kur pjedestālam arvien cītīgāk tuvojas līdz šim panākumus mazāk guvuši sportisti, līdz ar to favorītu pulku jāpapildina gandrīz ar pusi no pieteiktā sastāva. Kā ziņo autocross.lv, tad Brenguļu trase šoreiz krietni atšķiras no pirmajā posmā piedzīvotā.

LAF Krosa komisijas kausā cīņas turpinās līderi Andis Kļava un Raivis Grigorovičs. Tāpat sacīkstēm pieteikušies gan Edijs Ošs, gan Eduards Iesalnieks, gan Māris Lapšāns, kurši šogad nav regulāri šī seriāla dalībnieki. Ja nepievils tehnika, ātrs solās būt Juris Zembergs, kura superauto ir ļoti ātrs.
Komentāri
Pašlaik komentāru nav!
Autorizējies vai reģistrējies, lai komentētu
Partneri:
aix-copy-2837-1940.png motul-partner-3110.png nrs-4325.png batcc-0816.png ar-4809.png vagi-2128.png srt-5914.png bmp2-1740.png