profile
register
facebook
youtube
twitter instagram
baneris-aix-2-5445-4514-2008.gif

Kozlovskis: Tāds ledus, kāds šobrīd ir trasē, jāfrēzē ar radzēm

Go4speed 21.01.2015 - 00:58 Kozlovskis: Tāds ledus, kāds šobrīd ir trasē, jāfrēzē ar radzēm
Foto: Gints Bērziņš

Svētdien Upesciemā pēc ilgāka pārtraukuma tiks aizvadīts LAF Folkreisa Ziemas kausa un LAF Krosa komisijas kausa trešais posms. Šobrīd Garkalnes autotrasē valda sals, kurš solās vēl pastiprināties. Atgādināsim, ka iepriekš silto laikapstākļu dēļ Vecpils posms tika atcelts.

Kā ziņo autocross.lv, tad LAF Krosa komisijas padomes pārstāvis Jānis Kozlovskis otrdienas pēcpusdienā apmeklēja Garkalnes autotrasi, lai klātienē iepazītos ar trasi un tās apstākļiem. Speciālists uzskata, ka nav citu variantu, kā krosa klasei startēt ar radžu riepām, jo trasē jau šobrīd ir ledus, turklāt nākamajās dienās gaidāms sniegs.

''Neredzu iemeslu, kāpēc nevarētu braukt ar radzēm,'' iesāk Jānis Kozlovskis. ''Trase ir kā slidotava un tā ir labi sagatavota, līdzena, uzsalusi. Pāris vietās līkumos ir peļķes, taču vīri tās mēģina nosusināt, bet pārējo izdarīs sals. Ja uznāks sniegs, un nebūs nepatīkamu dabas pārsteigumu, trase būs lieliska. Tāds ledus, kāds šobrīd ir trasē, ir arī jāfrēzē ar radzēm, citādi folkreisa braucējiem būs īsta slidotava.''

Šobrīd gala lēmumu par radzēm jāpieņem rīkotājiem, kas jau neoficiāli izziņojuši, ka, visticamāk, varēs izmantot radžu riepas. Līdz ar to, saliekot kopā abu viedokļus, kļūst skaidrs, ka, ja nebūs pēkšņas klimata pārmaiņas, būs brīva riepu izvēle, arī riepas ar radzēm.
Komentāri
Pašlaik komentāru nav!
Autorizējies vai reģistrējies, lai komentētu
Partneri:
aix-copy-2837-1940.png motul-partner-3110.png nrs-4325.png batcc-0816.png ar-4809.png vagi-2128.png srt-5914.png bmp2-1740.png