profile
register
facebook
youtube
twitter instagram
baneris-aix-2-5445-4514-2008.gif

Klāt 'Rally Buhariki' ERČ prognožu spēle

Go4speed 08.03.2022 - 19:45  Klāt 'Rally Buhariki' ERČ prognožu spēle
Piektdienas vakarā Portugālē ar pirmo ātrumposmu startēs jaunā Eiropas rallija čempionāta (ERČ) sezona, kur pirmajā posmā uz starta stāsies arī Mārtiņš Sesks un Renārs Francis.

Lai sekošanu rallijam padarītu vēl aizraujošāku, portāls Go4speed sadarbībā ar SIA "Energo Partneris", Zvērinātu advokātu biroju "Artura Lielgalvja advokātu birojs" un LEA Group piedāvā 'Rally Buhariki' ERČ prognožu spēli. Atgādināsim, ka paralēli notiek tāda pati prognožu spēle par WRC.

'Rally Buhariki' ERČ prognožu spēlē pavisam kopā būs 8 kārtas (par katru posmu sava kārta), kur katrā kārtā tiks uzdoti no deviņiem līdz desmit jautājumiem. Par prognožu spēles kopvērtējuma uzvarētāju kļūst tas, kurš iegūs visvairāk punktus visas sezonas garumā. Lai kvalificētos cīņai par kopvērtējuma balvām, dalībniekam jāiesniedz savas prognozes vismaz par 6 no 8 ERČ rallija prognožu spēles posmiem. Lai piedalītos prognožu spēlē, jābūt reģistrētam Go4speed lietotājam.

Šoreiz ar prognožu spēles atbalstītājiem tika nolemts, ka 1.vietas ieguvējs kā pirmais sev varēs izvēlēties vienu no trīs balvām. Otrās vietas ieguvējs izvēlēsies kā otrais, bet trešās vietas ieguvējs saņems atlikušo balvu.

Paredzētās balvas:
Elektriskais grils Tefal OptiGrill+
Kafijas automāts Stollar
Instrumentu komplekts KS Tools

''Pēc tam, kad šogad portālā Go4speed atjaunojām WRC rallija prognožu spēli, sekošana līdzi rallijam kļuva daudz interesantāka. Pēc aizvadītajiem diviem posmiem vienmēr ar draugiem ir ko pārrunāt, apspriest vai pavilkt kādu uz zoba par neizdevušos prognozi (smejas). Līdz ar to nolēmām, ka ir jātaisa līdzīga prognožu spēle arī par ERČ čempionātu, kur liels prieks, ka viens posms notiks arī ''Rally Liepāja''. Novēlu visiem dalībniekiem veiksmi un lai uzvar atjautīgākais un veiksmīgākais,'' portālam Go4speed stāsta SIA "Energo Partneris" valdes priekšsēdētājs Raivis Ozoliņš.

'Rally Buhariki' ERČ prognožu spēles noteikumi ir atrodami ŠEIT, bet pieteikt prognozi pirmajam posmam var līdz 11.marta plkst. 23:07.

Prognozi var pieteikt - ŠEIT.

Veiksmīgas visiem prognozes!
Komentāri
Pašlaik komentāru nav!
Autorizējies vai reģistrējies, lai komentētu
Partneri:
aix-copy-2837-1940.png motul-partner-3110.png nrs-4325.png batcc-0816.png ar-4809.png vagi-2128.png srt-5914.png bmp2-1740.png