profile
register
facebook
youtube
twitter instagram
baneris-aix-2-5445-4514-2008.gif

Sportistes lūgums pēc palīdzības sadzirdēts

Go4speed 07.11.2013 - 15:27 Sportistes lūgums pēc palīdzības sadzirdēts
Jekaterina Stratjeva ar stūrmani Karmenu Ponaru. Foto: venusracing.com

Eiropas rallija čempionāta pēdējā posmā, kas ceturtdienas pēcpusdienā sāksies Šveicē, uz starta izies arī Bulgārijas sportiste Jekaterina Stratjeva. Portāls jau nesen ziņoja, ka sportiste bija spiesta griezties pie saviem atbalstītājiem ar lūgumu saziedot viņai līdzekļus, lai varētu startēt pēdējā posmā. 


Ekipāža Čehijas rallijā. Foto: ewrc.cz

Kā noskaidrojies, tad sportistei ar draugu un fanu palīdzību izdevies atrast līdzekļus, kas viņai ļaus iziet uz starta. ''Esmu ļoti priecīga, ka varu būt šeit. Taču visvairāk priecīga esmu par to, ka man ir īsti fani, draugi un cilvēki, kas grib, lai mēs braucam rallijā. Gribu pateikt lielu paldies visiem, kuri ir kopā ar mums. Viņi man ļoti palīdzēja pabeigt šo projektu, pie kā es strādāju vairākus mēnešus,'' portālā fiaerc.com saka Jekaterina Stratjeva.

''Esmu iemīlējusies šajā valstī. Šis rallijs ir viens no smagākajiem, tāpēc tas ir arī viens no iemesliem, kāpēc šeit gribēju startēt. Šeit varēs daudz iemācīties. Liela loma būs laikapstākļiem, kas var būt ļoti sarežģīti, taču man patīk izaicinājumi, jo tie padara mūs spēcīgākus. Ceru, ka veiksme būs ar mums, kas man ļaus padarīt laimīgus visus tos cilvēkus, kuri mums uzticējās,'' nobeidz sportiste.


Šis rallijs ir skaists ar savu neatvairāmo dabu. Foto: riv.ch

Pavisam kopā šajā rallijā uz starta izies 71 ekipāža, starp kurām ar augsto septīto starta numuru startēs SRT komandas pilots Vasīlijs Grjazins. Trīs dienās sportistiem būs jāveic 18 ātrumposmi, kas kopā sastādīs 287 kilometrus.

Ekipāža Čehijas rallijā:
Komentāri
noro 07.11.2013 17:13
Gaidu rakstu arī pēc mačiem, jo interesanti, kā tad dāmām būs gājis :)
Autorizējies vai reģistrējies, lai komentētu
Partneri:
aix-copy-2837-1940.png motul-partner-3110.png nrs-4325.png batcc-0816.png ar-4809.png vagi-2128.png srt-5914.png bmp2-1740.png