profile
register
facebook
youtube
twitter instagram
baneris-aix-2-5445-4514-2008.gif

Bulgārijas sportiste: Žēl, ka šādā veidā jālūdz palīdzība, bet man nav citas izvēles

Go4speed 21.10.2013 - 15:56 Bulgārijas sportiste: Žēl, ka šādā veidā jālūdz palīdzība, bet man nav citas izvēles
Jekaterina Stratjeva. Foto: ewrc.cz

Eiropas rallija čempionātā (ERČ) starp visām ieskaites klasēm ir arī dāmu klase, kurā šogad piedalījušās sešas ekipāžas. Pirms pēdējā posma jau par čempioni priekšlaicīgi kļuva austrāliete Mollija Teilore, kurai pavisam nedaudz zaudēja bulgāriete Jekaterina Stratjeva.

Pirms pēdējā ERČ posma, kas notiks no 7. - 9. novembrim, 31 gadus vecā Stratjeva vērsusies pie saviem atbalstītājiem ar lūgumu saziedot viņai līdzekļus, lai sportiste varētu startēt pēdējā posmā.

''Gribu doties uz Šveices ralliju, taču man nav nepieciešamā budžeta,'' saka Jekaterina Stratjeva. ''Kāds draugs Facebook man piedāvāja izveidot kontu, kurā visi, kuri vēlēsies, varēs palīdzēt un ziedot līdzekļus. Man ir ļoti svarīgi startēt šajā rallijā, jo man ir dažas idejas nākamajai sezonai. Tieši šī iemesla dēļ man Šveicē jānobrauc ļoti labi.''


Foto: ewrc.cz

''Pēc tam, kad saņēmu daudz vēstules no draugiem, izveidoju PayPal kontu, kur visi, kuri var atļauties, var ziedot līdzekļus. Ļoti žēl, ka man cilvēkiem šādā veidā jālūdz palīdzība, bet man nav citas izvēles. Man tiešām vajag atbalstu no draugiem, faniem un cilvēkiem, kuriem patīk rallijs un kuri grib, lai mēs nākotnē turpinām ralliju,'' nobeidz sportiste, kuras augstākais rezultāts kādā no šī gada ERČ posmiem ir 21. vieta (klasē 6 sportistei 4.vieta) Korsikas rallijā.
Komentāri
Pašlaik komentāru nav!
Autorizējies vai reģistrējies, lai komentētu
Partneri:
aix-copy-2837-1940.png motul-partner-3110.png nrs-4325.png batcc-0816.png ar-4809.png vagi-2128.png srt-5914.png bmp2-1740.png