profile
register
facebook
youtube
twitter instagram
baneris-aix-2-5445-4514-2008.gif

Līgo supersprintā otro uzvaru šosezon izcīna Laukšteins, Zvaigzne un Tīdmanis

Go4speed 21.06.2015 - 19:05 Līgo supersprintā otro uzvaru šosezon izcīna Laukšteins, Zvaigzne un Tīdmanis
Foto: Mārtiņš Vanags, Go4speed

Kā ierasts, īsi pirms Līgo svētkiem tika aizvadīts supersprinta posms Smiltenes Tepera trasē. Laika apstākļi dalībniekus lutināja, lietus nelija, vien trešajā braucienā bezvēja apstākļos bija jācīnās ar necaurredzamiem putekļiem. Uz otro čempionāta un kausa posmu bija ieradies kupls dalībnieku pulks, sasniedzot simts sportistus. 

Cīņas trasē šoreiz bija sīvākas un intriga par uzvaru klasē līdz pat pēdējam braucienam, izņemot 4WD klasi, kurā neparspēts palika Valts Zvaigzne, un VAZ Historic Open klasi, kurā uzvaru visos braucienos nodrošināja Kalvis Tēts. 

FWD1600 klasē uzvaru izcīnīja Ģirts Ozoliņš, otro vietu, neskatoties uz izstāšanos pirmajā braucienā, sev nodrošināja Andris Aleksejevs, savukārt trešo vietu izcīnīt izdevās Varim Žentiņam. 


Sandis Laukšteins. Foto: Mārtiņš Vanags, Go4speed.lv

2WD klasē otro uzvaru pēc kārtas šosezon izcīnīja Sandis Laukšteins, uzvarot pirmajā un pēdējā braucienā. Tikmēr Modris Žentiņš otrais, bet trešais Raivo Ozoliņš, kurš trešajā sacensību braucienā uz starta nestājās. 

Pie otrās uzvaras šosezon 4WD klases ieskaitē tika Valts Zvaigzne, neļaujot nevienā no braucieniem konkurentiem pietuvoties tuvāk par 5,4 sekundēm. Cīņā par otro vietu iesaistījās divi braucēji - Intars Rezakovs un Niks Kanders. Ar vienādu punktu skaitu otrā vieta palika Intara Rezakova rokās, jo uzrādīts labāks rezultāts pēdējā braucienā. Nikam Kanderam šoreiz trešā vieta. 

Valts Zvaigzne iesaistījās cīņā par uzvaru arī 4WD plus klasē. Tāpat kā iepriekšējā reizē, viņa sīvākais konkurents bija Vigo Rubenis. Visu izšķīra trešais brauciens, kas atnesa uzvaru Valtam Zvaigznem. Šobrīd kopvērtējumā abiem sportistiem vienāds punktu skaits. Trešais klasē Edgars Tralla ar "Subaru Impreza Wagon". 


Aigars Tīdmanis. Foto: Mārtiņš Vanags, Go4speed.lv

2WD Open klasē arī šajā posmā ātrākais bija Aigars Tīdmanis (BMW 325). Lai gan pēc pirmā brauciena tikai trešais, Aigaram izdevās pārliecinoši uzvarēt pēdējos divus dienas braucienus. Otro vietu izcīnīja Māris Druva (BMW 325), bet trešo Ainārs Skaidiņš ar "VW Golf". Līdzīgā cīņā 4WD Open klasē uzvaru izcīnīja Andris Puriņš, otrais Gints Bērze, bet trešais Artis Voicišs. 

RWD klasē pie pirmās uzvaras šosezon sīvā cīņā tika Gints Lapsa, kura auto piedzīvojis pārbūves darbus. Nopietnu konkurenci viņam sastādīja pirmā posma uzvarētājs Gundars Tīdmanis. Pēc pirmajiem diviem braucieniem katram bija pa uzvarai, tomēr trešajā braucienā par trīs sekundēm ātrāks bija Lapsa. Trešais RWD klasē Raivis Galviņš.   

Ar visiem rezultātiem var iepazīties ŠEIT
Komentāri
Pašlaik komentāru nav!
Autorizējies vai reģistrējies, lai komentētu
Partneri:
aix-copy-2837-1940.png motul-partner-3110.png nrs-4325.png batcc-0816.png ar-4809.png vagi-2128.png srt-5914.png bmp2-1740.png