profile
register
facebook
youtube
twitter instagram
baneris-aix-2-5445-4514-2008.gif

Pēc trīs gadu pārtraukuma Dakaras rallijā atgriežas skatītāju favorīts Gordons

Go4speed 12.12.2018 - 23:05 Pēc trīs gadu pārtraukuma Dakaras rallijā atgriežas skatītāju favorīts Gordons
Robijs Gordons

Dakaras rallija organizatori atklājuši, ka 2019.gada rallijreidā, kas notiks no 6.-17.janvārim Peru, pēc trīs gadu pārtraukuma startēs veiksmīgākais ASV sportists Dakaras rallija vēsturē Robijs Gordons. Šis sportists ar savu cīņassparu, neatlaidību un atklātību ir daudzu skatītāju favorīts.


Ar šādu auto startēs Gordons. Foto: UTV Action Magazine

Piemēram, 2012.gadā pēc viena no posmiem Gordons bija ārkārtīgi nikns uz daļu sportistiem un tiesnešiem, ko viņš publiski kameru priekšā arī atzina. ''Galvenās sajūtas pēc posma? Inspektori var bučot manu... Aizvēru muti visiem tiem, kuri uzskatīja, ka rīkojos negodīgi. Pierādīju, ka ''Mini'' mašīnas domātas meitenēm, jo es viņus pārspēju par gandrīz 20 minūtēm. Šis bija lielisks posms, kurā mašīna bija lieliska. Mēs pārmācījām šos puišeļus. Esmu dusmīgs uz Peteranselu un Romu, ka viņi mani apvainoja par negodīgu rīcību. Šodien viņiem sadevu pa... . To pašu taisos darīt arī pārējās rallija dienās, jo mēs gatavojamies uzvarēt visos atlikušajos posmos,'' tā toreiz teica Gordons.

Gordons Dakaras rallijā startē kopš 2005.gada. Nobraucis 12 gadus pēc kārtas, Gordons izlaida 2017. un 2018.gada sacensības, bet nu sportists ir atpakaļ.


Gordons iepriekšējā rallijā

Zināms, ka Gordona Speed komandā bez Robija brauks vēl divi piloti, kur sportistu rīcābā būs ''Textron Off-Road XX'' automašīnas. Gordons pirms starta atzīst, ka viņš ir gatavs cīnīties ar vadošajiem rūpnīcu braucējiem. "Dodos uz Peru, kur mans galvenais mērķis būs cīņa par absolūto kopvērtējumu," saka Gordons, kurš 2009.gadā izcīnīja trešo vietu.

''Dakaras rallijs ir priecīgs, ka sacensībās nolēmis atgriezties Gordons, kurš ir pats populārākais ASV sportists Dakaras rallija vēsturē. Viņš ar savu agresīvo braukšanu un šovmena spējām ir Dakaras rallija leģenda. Gordons un Speed komanda būs tie, kuriem noteikti vajadzētu pasekot līdzi,'' saka sacensību organizatori.

Pavisam kopā sportistiem Dakaras rallijā būs jāveic desmit ātrumposmu ar kopējo garumu 5000 kilometru, no kuriem 3000 kilometru būs jāveic sporta režīmā.
Komentāri
Pašlaik komentāru nav!
Autorizējies vai reģistrējies, lai komentētu
Partneri:
aix-copy-2837-1940.png motul-partner-3110.png nrs-4325.png batcc-0816.png ar-4809.png vagi-2128.png srt-5914.png bmp2-1740.png