profile
register
facebook
youtube
twitter instagram
baneris-aix-2-5445-4514-2008.gif

Kamaz komanda ar uzlabotajiem auto dodas uz Dakaras rallijreidu

Go4speed 09.11.2015 - 23:52 Kamaz komanda ar uzlabotajiem auto dodas uz Dakaras rallijreidu
Foto: https://www.kamazmaster.ru

8.novembrī tālajā ceļā uz Dakaras rallijreidu devās Kamaz Master komanda. Pirms došanās ceļā komanda savā bāzē, kuru apmeklēja arī Tatarstānas prezidents, atrādīja savas automašīnas un iepazīstināja ar komandas sastāvu.

Pēc oficiālajām uzrunām un veiksmes novēlējumiem vienu automašīnu iemēģināja arī Tatarstānas prezidents Rustams Minahanovs. ''Mašīnas vadāmība ir lieliska, tā ātri reaģē. Šis auto ir labāks par jebkuru džipu,'' komplimentus automašīnai veltīja Minahanovs.


Prezidents darbībā. Foto: https://www.kamazmaster.ru

''Ņemot vērā reglamenta noteikumus, mēs šogad piestrādājām pie motora uzlabojumiem. Tagad mūsu auto ir jaudīgāks un ar vēl labāku griezes momentu. Tāpat piestrādājām pie bremzēm. Viena lieta ir uzbraukt kalnā, bet otra - nobraukt lejā. Daudzi noteikti bija redzējuši, ka gadījās, ka auto iebrauc finišā, kur tam blakus izskatās, it kā degtu četri ugunskuri. Tas bija no bremžu klučiem, kas mēdza aizdegties. Taču šogad mēs atradām labu bremžu kluču materiālu, kas ļaus bremzēm strādāt vienmērīgāk,'' tā komandas vadītājs Vladimirs Čagins.

Pavisam kopā Dakaras rallijreidā startēs četras Kamaz ekipāžas, bet vēl divas startēs Āfrikā notiekošajās ''Africa Eco Race'' rallijreidā.


Foto: https://www.kamazmaster.ru

Visas automašīnas pēc pasākuma uzsāka tālo ceļu uz Francijas pilsētu Havru, kur visiem spēkratiem būs jāiziet pirmās tehniskās pārbaudes. Pēc tam, kad tas tiks izdarīts, Dakaras rallijreida dalībnieku mašīnas tiks krautas organizatoru sarūpētajā kuģī, kas pēc tam vairākas nedēļas dosies uz Dienvidameriku. Zināms, ka kuģis ar sportistu automašīnām galamērķi sasniegs decembra beigās.

2016.gadā Dakaras rallijreids notiks Argentīnā un Bolīvijā. Starts tiks dots 2.janvārī, bet finišs tiks sasniegts 16.janvārī.
Komentāri
Pašlaik komentāru nav!
Autorizējies vai reģistrējies, lai komentētu
Partneri:
aix-copy-2837-1940.png motul-partner-3110.png nrs-4325.png batcc-0816.png ar-4809.png vagi-2128.png srt-5914.png bmp2-1740.png