profile
register
facebook
youtube
twitter instagram
baneris-aix-2-5445-4514-2008.gif

Zvans rallija laikā dos iespēju bijušajam WRC2 rallija čempionam startēt Eiropas RX (FOTO)

Go4speed 21.03.2020 - 21:39 Zvans rallija laikā dos iespēju bijušajam WRC2 rallija čempionam startēt Eiropas RX (FOTO)
Foto: Hedströms Motorsport

Bijušais WRC2 klases čempions, zviedru autosportists Pontuss Tīdemans šogad plāno aizvadīt pilnu sezonu Eiropas rallijkrosa čempionātā (Eiropas RX), startējot spēcīgākajā ''Supercar'' klasē. Sportists plāno startēt Hedstroms Motorsport komandas sastāvā ar ''Volkswagen Polo'' automašīnu.


Foto: Hedströms Motorsport

Tīdemans, kurš Meksikas WRC rallijā izcīnīja uzvaru WRC2 klasē, pagājušajā gadā Eiropas RX brauca ar ''Volkswagen Beetle'' automašīnu, kur zviedru sportists piedalījās četros Eiropas RX posmos, čempionāta kopvērtējumā izcīnot astoto vietu.


Foto: No sportista personīgā arhīva

Kā stāsta komandas boss Peters Hedstroms, tad vienošanās ar Tīdemanu par startēšanu Eiropas RX tika noslēgta pēdējā brīdī, kad Tīdemans tobrīd atradās Meksikā un startēja rallijā.


Foto: Hedströms Motorsport

''Lielākā problēma bija viņu satikt,” iesāk Peters Hedstroms. ''Pontus tobrīd atradās Meksikā, kur ir deviņu stundu laika starpība, un tobrīd viņš startēja Meksikas rallijā. Bet tiklīdz mums izdevās aprunāties, burtiski minūtes laikā izdevās arī vienoties. Pats plānoju piedalīties pirmajos trīs ''Eiropas RX” un ''RallyX Nordic” posmos, bet pēc tam skatīšos, kurā seriālā turpināt braukt. Komandai būs mašīnas abos čempionātos.”


Foto: Hedströms Motorsport

''Esmu ļoti pateicīgs par Petera zvanu Meksikas rallija vidū. Gribu braukt, cik vien daudz ir iespējams, tāpēc Eiropas RX būs labs papildinājums WRC2 čempionātam. Ar nepacietību gaidu pirmos testus. Esmu pārliecināts, ka no šīs sadarbības var iznākt kaut kas īpašs,'' tā Pontus Tīdemans.
Komentāri
Pašlaik komentāru nav!
Autorizējies vai reģistrējies, lai komentētu
Partneri:
aix-copy-2837-1940.png motul-partner-3110.png nrs-4325.png batcc-0816.png ar-4809.png vagi-2128.png srt-5914.png bmp2-1740.png