profile
register
facebook
youtube
twitter instagram
baneris-aix-2-5445-4514-2008.gif

Divkārtējais pasaules RX čempions Kristofersons atgriežas rallijkrosā

Go4speed 11.03.2020 - 12:16 Divkārtējais pasaules RX čempions Kristofersons atgriežas rallijkrosā
Publicitātes foto

Divkārtējais pasaules rallijkrosa čempions Johans Kristofersons paziņojis, ka atgriežas Pasaules RX čempionātā. Kristofersons pasaules RX čempionātā dominēja 2017. un 2018.gadā, kļūstot par pasaules čempionu, taču pēc 2018.gada sezonas Johans pameta pasaules RX. Pēc gada izlaišanas Kristofersons ar ''Volkswagen Polo GTI RX'' atgriežas pasaules RX. Kā ziņo sportists, tad auto esot identisks tam, ar kuru viņš 2018.gadā kļuva par pasaules čempionu. ''Mans mērķis ir cīnīties par zeltu,'' saka Kristofersons.


Foto: Kristoffersson Motorsport

''Tas bija drudžains periods un tas nebija vieglākais ceļš pa kuru iet. Ir bijušas daudzas alternatīvas, bet šobrīd jūtos patiešām apmierināts. Rallijkross man ir ļoti tuvs. Visa mūsu enerģija un fokuss tagad tiks veltīts Pasaules RX,'' saka Johans Kristofersons, kurš 2017.gada sezonā izcīnīja septiņas uzvaras, bet 2018.gadā viņš triumfēja 11 reizes.

31 gadu vecais pilots atzīst, ka viņa mērķis šogad noteikti ir cīņa par čempiontitulu. ''Ļoti ceru uz šo sezonu, un ir īpašas sajūtas, ka varēšu startēt ar ''Kristoffersson Motorsport'' komandu. Kad 2014.gadā startējam rallijkrosā, mēs uzstādījām trīs gadu plānu kļūt par pasaules čempioniem. Tas izdevās, tomēr ar PSRX komandu, kur man bija divi fantastiski gadi. Bet daži no mūsu ''Kristoffersson Motorsport'' komandas personāla, tā sakot, palika aiz borta, tāpēc būtu ārkārtīgi patīkami to izdarīt vēlreiz (kļūt par čempioniem) ar ''Kristoffersson Motorsport'' komandu.


Publicitātes foto

''Vadīt ģimenes komandu pasaules čempionātā patiešām ir virs mūsu galvām, taču, pateicoties mūsu galvenajiem sponsoriem, uzskatījām, ka ir vērts to pamēģināt,'' saka komandas vadītājs Tomijs Kristofersons.

Tomijs atzīst, ka tiek skatīts arī uz elektrisko rallijkrosu. ''Darbs ar Volkswagen vienmēr ir bijis privilēģija. Kopā ar viņu attīstības nodaļu ceru, ka būsim daļa no nākotnes motosporta. Rallijkross ir ideāls produkts elektrifikācijai, un nav labāks veids, kā vadīt izstrādes darbus.''

Komentāri
Pašlaik komentāru nav!
Autorizējies vai reģistrējies, lai komentētu
Partneri:
aix-copy-2837-1940.png motul-partner-3110.png nrs-4325.png batcc-0816.png ar-4809.png vagi-2128.png srt-5914.png bmp2-1740.png