profile
register
facebook
youtube
twitter instagram
baneris-aix-2-5445-4514-2008.gif

Brāļi Hanseni turpinās startēt Pasaules RX un sola būt vēl konkurētspējīgāki

Go4speed 10.03.2020 - 23:08 Brāļi Hanseni turpinās startēt Pasaules RX un sola būt vēl konkurētspējīgāki
Hansenu ģimene. Foto: Team HANSEN

2019.gada pasaules rallijkrosa čempions Timijs Hansens un viņa brālis Kevins Hansens atklājuši, ka šosezon turpinās startēt pasaules rallijkrosa čempionātā (Pasaules RX). Brāļi turpinās pārstāvēt ''Team Hansen'' komandu, kur viņu rīcībā būs tās pašas bijušās rūpnīcas ''Peugeot 208'' automašīnas.

Zināms, ka šosezon ''Team Hansen'' komanda tiks pilnībā vadīta no ''Hansen Motorsport'' darbnīcas Zviedrijā.

''Protams, priecājos atgriezties, jo man patīk braukt rallijkrosā," portālam Motorsport.com saka šī brīža čempions Timijs Hansens. "Šajā starpsezonā atkal bija jāiegulda smags darbs, taču, pateicoties Red Bull, kuri turpinās mūs atbalstīt pēc lieliskā 2019. gada sezonas, esam ļoti priecīgi atrasties uz starta līnijas.''

"Šis gads mums būs savādāks, bet esmu ļoti priecīgs par komandu, kuru esam izveidojuši," turpina Hansens. "Domāju, ka mēs būsim gatavi uz pirmajām sacensībām labāk nekā pagājušajā gadā. Esmu pazīstams ar šo automašīnu, kas ir ļoti svarīgi. Jau pagājušajā gadā biju apmierināts ar šo auto, un man šogad ar to nav jāiepazīstas no jauna.”


Foto: Team HANSEN

Hansens atklāj, ka, sasniedzot savu mērķi un uzvarot pasaules RX čempionātā pagājušajā sezonā, šogad viņš jauno sezonu sagaida mierīgāk.

''Esmu ārkārtīgi motivēts, bet to varu darīt mierīgākā veidā," turpina Hansens. ''Tas būs man par labu. Braukšu, cik vien labi spēšu, izbaudīšu sacīkstes, un man tas ir labākais veids, kā braukt ātri. Protams, būtu jauki kļūt par divkārtējo čempionu, taču tagad koncentrējos tikai uz to, ko mīlu darīt. Domāju, ka šogad būšu spēcīgāks. Ceru un ticu, ka šis būs mans labākais gads. Darīsim visu iespējamo, un tad redzēsim, kur esam sezonas beigās."

Trešo vietu pagājušajā gadā Pasaules RX izcīnīja Kevins Hansens, kurš arī ir priecīgs par iespēju turpināt braukt pasaules RX. ''Pagājušais gads man bija patiešām labs, jo beidzot varēju izaicināt sevi šajā līmenī. Negaidīju, ka pasaules RX kopvērtējumā būšu tik augstu - tas mani nedaudz pārsteidza. Zinu, kas man jāuzlabo. Mēs esam daudz strādājuši pie sīkumiem, tāpēc domāju, ka šogad mēs būsim vēl konkurētspējīgāki," saka Kevins Hansens.

Jāatzīmē, ka komandu ieskaitē pagājušajā gadā pārliecinoši triumfēja ''Team Hansen'' komanda.
Komentāri
Pašlaik komentāru nav!
Autorizējies vai reģistrējies, lai komentētu
Partneri:
aix-copy-2837-1940.png motul-partner-3110.png nrs-4325.png batcc-0816.png ar-4809.png vagi-2128.png srt-5914.png bmp2-1740.png