profile
register
facebook
youtube
twitter instagram
baneris-aix-2-5445-4514-2008.gif

Larsons un Marklunds startēs pasaules rallijkrosa čempionātā

Go4speed 10.03.2020 - 12:23 Larsons un Marklunds startēs pasaules rallijkrosa čempionātā
Robins Larsons ir 2019.gada Eiropas rallijkrosa čempions Supercar klasē

2019.gada Eiropas rallijkrosa čempions Supercar klasē Robins Larsons, kurš uzvarēja četros no sešiem posmiem, paziņojis, ka kopā ar JC Racteknik komandu startēs pasaules rallijkrosa čempionātā.

Larsons startēs kā individuālais braucējs, un sportists cīnīsies par Pasaules RX titulu braucēju ieskaitē. Zināms, ka viņa rīcībā būs EKS komandas 2018.gada ''Audi S1 Quattro''.


Larsona ''Audi S1 Quattro''

''Tas ir tik aizraujoši, ka varēšu startēt Pasaules RX čempionātā ar spēcīgu komandu un labu automašīnu. Pagājušajā gadā gan man, gan Džoelam (Kristoferssonam, JC Raceteknik komandas vadītājs) bija mūsu visu laiku labākā sezona, tāpēc sadarbības turpināšana kopā ar šo komandu būs īpaša. Protams, būs smagas sacīkstes ar daudziem ātriem un spēcīgiem braucējiem, taču tieši tā arī ir rallijkrosa būtība,'' sacīja 27 gadus vecais zviedrs Robins Larsons.

''Mums pagājušajā gadā bija labs ātrums, kā arī labi apļa laiki, salīdzinot ar pasaules čempionāta braucējiem. Tagad, kad mēs varēsim braukt kopā vienā trasē, varēšu vēl vairāk palielināt ātrumu. Pirmo sacīkšu laikā redzēsim, kā mēs cīnamies pret citām komandām. Būtu jauki, ja varētu uzrādīt labus rezultātus uzreiz. Domāju, ka šosezon būs daudz jauku cīņu.”

Līdz šim labāko rezultātu Pasaules rallijkrosa čempionātā Larsons uzrādīja 2015.gada Argentīnas posmā, kur tika izcīnīta uzvara. 2016.gadā Larsons Pasaules RX čempionāta kopvērtējumā ieņēma 9.vietu.


Antons Marklunds

Tāpat zināms, ka Antons Marklunds šosezon turpinās startēt Pasaules RX čempionātā, kur viņa rīcībā būs GCK komandas ''Renault Megane R.S. RX''. Marklunds, kurš pagājušajā sezonā GCK komandai izcīnīja tās augstāko rezultātu 2019.gada sezonā (2.vieta Francijas posmā), piebilda, ''Vienkārši nevaru sagaidīt jauno sezonu. Mēs pagājušajā gadā panācām lielu progresu un uzrādījām patiešām labu ātrumu, un, pateicoties papildus laikam šajā ziemā, kas mums ļāva labāk sagatavoties jaunajai sezonai, mēs esam gatavi 2020. gadu sākt ar blīkšķi,'' tā Antons Marklunds, kuram 2019.gada sezonā Pasaules RX kopvērtējumā septītā vieta.
Komentāri
Pašlaik komentāru nav!
Autorizējies vai reģistrējies, lai komentētu
Partneri:
aix-copy-2837-1940.png motul-partner-3110.png nrs-4325.png batcc-0816.png ar-4809.png vagi-2128.png srt-5914.png bmp2-1740.png