profile
register
facebook
youtube
twitter instagram
baneris-aix-2-5445-4514-2008.gif

Šišerī un Baciuška ar uzlabotām 'Renault Clio R.S. RX' mašīnām gatavi 'radīt nepatikšanas'

Go4speed 09.03.2020 - 11:10 Šišerī un Baciuška ar uzlabotām 'Renault Clio R.S. RX' mašīnām gatavi 'radīt nepatikšanas'
Gerlens Šišerī un Rokas Baciuška. Foto: www.fiaworldrallycross.com

''GCK Unkorrupted'' komanda paziņojusi, ka tā šosezon turpinās startēt pasaules rallijkrosa čempionātā. Komandas sastāvā brauks GCK īpašnieks Gerlens Šišerī no Francijas un lietuvietis Rokas Baciuška. Šie abi braucēji šogad startēs ar ''Renault Clio R.S. RX'' automašīnām, kas starpsezonā piedzīvoja būtiskas pārmaiņas, ieskaitot jaunus dzinēja uzlabojumus no Oreca, jaunus Bos amortizatorus un nozīmīgu darbu pie automašīnas svara regulējumiem. Atgādināsim, ka pagājušajā gadā abi sportisti brauca ar ''Renault Megane RS'' automašīnām.

''Mēs esam šeit, lai radītu nepatikšanas. Mēs abi brauksim maksimāli ātri un nebaidīsimies pazaudēt dažas spalvas. Visu savu karjeru esmu pavadījis pieņemot jaunus izaicinājumus, tāpēc šī reize nebūs izņēmums,'' saka Gerlens Šišerī, kurš 2019.gadā Pasaules RX sezonas kopvērtējumā ieņēma 12.vietu.


Foto: GCK

''Ar nepacietību gaidu jaunās sezonas startu. Ir tāda sajūta, it kā es to gaidītu mūžīgi. Nekas motorsportā nepiedāvā lielāku adrenalīna devu kā rallijkross. Pēc tam, kad pagājušajā sezonā izcīnīju vienus no saviem labākajiem rezultātiem un uzrādīju vienu no labākajiem sniegumiem, kā arī redzot to darbu un testus ar ''Renault Clio R.S. RX'', nespēju sagaidīt jauno sezonu,'' nobeidz Šišerī.

Līdzās Šišerī brauks 2018.gada Super 1600 klases čempions, 20 gadus vecais Rokas Baciuška, kurš ar savu sniegumu pagājušajā gadā pārsteidza GCK komandu. Atgādināsim, ka Rīgas posmā pēc pirmās dienas Baciuška bija pirmais. ''Esmu priecīgs, ka mūsu komandā līdzās man brauks Rokas. Viņš nav tikai lielisks puisis, bet arī ātrs pie auto stūres. Visi pagājušajā gadā redzēja, cik ātrs viņš ir, tāpēc domāju, ka mēs kopā spēsim kaut ko uzbūvēt un palīdzēsim viņam kļūt par lielu rallijkrosa zvaigzni pasaulē.''

Arī Baciuška ar nepacietību gaida startējam jauno sezonu. ''2019.gads man bija iespaidīgs, bet 2020.gadā gribu sasniegt vēl vairāk. Redzot, kā komanda starpsezonā gatavojas jaunajai sezonai, gribu doties trasē un cīnīties par augstākajiem rezultātiem. Laiks novilkt cimdus un doties pie darba,'' tā Rokas Baciuška, kuram pagājušajā sezonā Pasaules RX 11.vieta.

Komentāri
Pašlaik komentāru nav!
Autorizējies vai reģistrējies, lai komentētu
Partneri:
aix-copy-2837-1940.png motul-partner-3110.png nrs-4325.png batcc-0816.png ar-4809.png vagi-2128.png srt-5914.png bmp2-1740.png