profile
register
facebook
youtube
twitter instagram
baneris-aix-2-5445-4514-2008.gif

Iekšējo intrigu dēļ Baciuška pēc diviem posmiem lauž līgumu ar lietuviešu komandu

Go4speed 09.05.2019 - 00:21 Iekšējo intrigu dēļ Baciuška pēc diviem posmiem lauž līgumu ar lietuviešu komandu
Foto: ESmotorsport

Pārsteidzošas ziņas saņemtas no Lietuvas, kur īsi pirms Beļģijas RX posma ES Motorsport komanda paziņoja, ka līgumu domstarpību dēļ tā pārtrauc sadarbību ar talantīgo lietuvieti Roku Baciušku, kurš pēc diviem posmiem ieņēma 13.vietu. Viņa vietā Beļģijas posmā startēs bijušais WRC pilots Fransuā Duvāls, kurš ik pa laikam piedalās atsevišķos rallijkrosa posmos.


Foto: ESmotorsport

Neilgi pēc šī paziņojuma savu ierakstu Facebook publicēja Baciuška. ''Šī nedēļa, iespējams, ir smagākā manā sacīkšu karjerā. Man ir jāapbēdina visi savi atbalstītāji un fani, jo mēs nestartēsim Beļģijas RX. Esam spiesti pārtraukt mūsu sadarbību ar komandu. Komandu iekšējo intrigu dēļ manas cerības panākt vēsturisku ierakstu Lietuvas autosportā izgaisa. Neklausieties, ko citi saka. Taisnība ir vienkārša. Šobrīd meklējam citu komandu, ar kuru varētu turpināt startēt Pasaules RX, un kura man varētu dot iespēju cīnīties par augstākajām vietām. Dažreiz ir jāsper solis atpakaļ, lai pēc tam varētu aizlekt uz priekšu. Šobrīd ir šāda situācija. Zinu, ka varu cīnīties ar pasaules labākajiem braucējiem, un mēs to pierādīsim. Viss, kas mūs nenogalina, padara mūs tikai stiprākus. Apsolu, es atgriezīšos,'' tā Rokas Baciuška.

Komentāri
Pašlaik komentāru nav!
Autorizējies vai reģistrējies, lai komentētu
Partneri:
aix-copy-2837-1940.png motul-partner-3110.png nrs-4325.png batcc-0816.png ar-4809.png vagi-2128.png srt-5914.png bmp2-1740.png