profile
register
facebook
youtube
twitter instagram
baneris-aix-2-5445-4514-2008.gif

Bijusī WRC zvaigzne ar jaunu auto un komandu pievienojas rallijkrosa čempionātam

Go4speed 08.10.2015 - 20:28 Bijusī WRC zvaigzne ar jaunu auto un komandu pievienojas rallijkrosa čempionātam
Foto: @FIAWorldRX

Bijušais pasaules rallija čempionāta (WRC) pilots Džidži Galli izveidojis savu pasaules rallijkrosa komandu, kuras rīcībā būs ''Kia Rio SuperCar'' automašīna, ar kuru itālis jau plāno startēt Itālijas RX posmā, kas notiks no 16.-18.oktobrim.

Galli, kurš Itālijas RX startēja pagājušajā gadā, nolēmis spert soli uz priekšu un sacensībās startēt ar savu komandu un savu auto.


Foto: @FIAWorldRX

''Esmu pagodināts, ka varu atgriezties RX,'' iesāk Džidži Galli, kurš WRC piedalījās 66 rallijos, kuros divas reizes izdevies kāpt uz goda pjedestāla. ''Mani atbalstītāji atbalstīja mani, lai šāds notikums varētu notikt, un mana kaisle pret braukšanu ļāva īstenot šo ieceri. Esmu patīkami satraukts, ka man izdevās izveidot jaunu komandu un sagatavot jaunu auto. Mēs sevi prezentēsim Itālijas RX posmā. Mūsu mērķis nebūs uzvarēt, jo tas būtu muļķīgi uz kaut ko tādu cerēt jau pašā sākumā. Mēs vienkārši gribam parādīt, cik smagi esam strādājuši.''


Foto: @FIAWorldRX

Kā liecina jaunākā informācija, tad Galli šobrīd aizvada testus, taču pagaidām sportists ir piesardzīgs komentāros par jauno auto. ''Galvenais ir tas, ka mēs visu salikām kopā un sasniedzām savu mērķi. Auto uzreiz parādīja labas iezīmes, kuras tagad sacīkstēs centīsimies pilnveidot. Par rezultātiem negribu runāt, jo mums vēl daudz darba. Šis ir starts trīs gadu programmai, kuru oficiāli sāksim 2016.gadā,'' tā Galli.

Atgādināsim, ka šis braucējs, kurš tiek dēvēts par karstasinīgo itāli, WRC rallijā daudziem palicis atmiņā gan ar savu vienreizējo braukšanas stilu, gan ar izdarībām rallijā un ārpus tā. Taču visvairāk atmiņā palikuši divi gadījumi, kad vienā reizē Galli, strauji metot pudeli, salauza stūrmanim degunu, bet citā reizē viņš pēc ātrumposma atļāvās iesist stūrmanim pa galvu.
Komentāri
Pašlaik komentāru nav!
Autorizējies vai reģistrējies, lai komentētu
Partneri:
aix-copy-2837-1940.png motul-partner-3110.png nrs-4325.png batcc-0816.png ar-4809.png vagi-2128.png srt-5914.png bmp2-1740.png