profile
register
facebook
youtube
twitter instagram
baneris-aix-2-5445-4514-2008.gif

Pēc diviem 'RallyX Nordic' posmiem Nitišs devītais, Baldiņš 13.vietā

Go4speed 03.05.2021 - 18:05 Pēc diviem 'RallyX Nordic' posmiem Nitišs devītais, Baldiņš 13.vietā
Foto: Ronalds Baldiņš RX

Dānijā aizvadīti pirmie divi ''RallyX Nordic'' sezonas posmi. Jaudīgākajā Supercar klasē otrajā posmā uzvaru svinēja Johans Kristofersons, kurš ar 56 punktiem kļuvis par čempionāta līderi. Otrais ir Sondre Evjens (51), bet trešais – Freizers Makonels (47).


Foto: https://www.facebook.com/rallyxnordic

Jau ziņojām, ka pirmajā posmā kroskartu ieskaitē, kur uz starta izgāja 22 braucēji, līdz pusfinālam aizcīnījās Reinis Nitišs un Ronalds Baldiņš. Arī otrajā posmā Reinis un Ronalds iekļuva pusfinālā. Pēc trim kvalifikācijām Baldiņš bija astotais, bet Nitišs – 12., kamēr otro posmu pēc kārtas ātrākais kvalifikācijā bija Sebastjans Enholms. Diemžēl otrajā pusfinālā Baldiņam melnais karogs un diskvalifikācija, bet Reinim trešajā pusfināla braucienā ceturtā vieta, kas liedza iekļūt finālā.


Foto: https://www.facebook.com/ReinisNitissOfficial

Līdz ar to pēc diviem posmiem kroskartu ieskaitē līderis ir Enholms (55 pts.). Nitišam devītā vieta (21), bet Baldiņam – 13.vieta (18).

''Otrajā posmā pirmās divas kvalifikācijas bija sliktākās manā izpildījumā pēdējo gadu laikā. Bija nevajadzīgas lietas, par ko domāt un satraukties, kas liedza koncentrēties sacensībām. Uz trešo kvalifikāciju saņēmos, veicu labu braucienu, kas deva piekto vietu absolūti. Pusfinālā no otrās starta rindas ārmalas padevās labs starts, kas ļāva man turēties trešajā vietā. Diemžēl putekļos vienu pozīciju zaudēju un paliku ceturtais. Prieks, ka bija ātrums, lai varētu cīnīties. Kopumā nedēļas nogale bija ļoti vērtīga, jo daudz ko uzzinājām. Tagad dodamies uz mājām, sakopjam tehniku un pēc divām nedēļām startējam Zviedrijā,'' tā Reinis Nitišs.


Foto: Ronalds Baldiņš RX

''Sveiciens visiem atbalstītājiem! Pirmkārt, vēlos pateikt paldies par atbalstu, jo jutu to visas nedēļas nogales garumā. Diemžēl abu dienu sacīkstēs netikām pierādīt savas spējas fināla braucienos. Šeit konkurence ir smaga, pavisam cits braukšanas stils, cīņas ir sīvas un konkurenti neļauj atslābt, tāpēc ir spriedze katrā trases līkumā. Rezumējot otrā posma dienas pusfinālu, emocijas dalītas, jo bijām diezgan tuvu finālam. Pirmā apļa otrajā līkumā viens no braucējiem apstājās, kā rezultātā uzbraucu viņam virsū, līdz ar ko tiku izslēgts no brauciena, neiegūstot punktus pusfinālā. Kronis iepriekšminētajam - brauciena laikā pazuda bremzes. Skaidrs ir viens - ar šiem vīriem sacīkstes nav vieglas, bet pozitīvi ir tas, ka spējam cīnīties līdzās. Tiekamies trasē - cerams jau pavisam drīz,'' tā Ronalds Baldiņš.

Kopvērtējums:
1. Sebastian Enholm, 55
2. Isak Reiersen, 50
3. Patrik Hallberg, 47
...
9. Reinis Nitišs, 21
13. Ronalds Baldiņš, 18

Komentāri
Pašlaik komentāru nav!
Autorizējies vai reģistrējies, lai komentētu
Partneri:
aix-copy-2837-1940.png motul-partner-3110.png nrs-4325.png batcc-0816.png ar-4809.png vagi-2128.png srt-5914.png bmp2-1740.png