profile
register
facebook
youtube
twitter instagram
baneris-aix-2-5445-4514-2008.gif

Bakerūds: Ja Kristofersons vēlētos izvairīties no sadursmes, viņš to varēja izdarīt (VIDEO)

Go4speed 19.10.2020 - 11:50 Bakerūds: Ja Kristofersons vēlētos izvairīties no sadursmes, viņš to varēja izdarīt (VIDEO)
Foto: DirtFish

Barselonas RX posmā svētdien finālā uzvaru svinēja Johans Kristofersons. Viens no viņa sīvākajiem konkurentiem bija Andreas Bakerūds, kurš diemžēl pēc sadursmes tieši ar Kristofersonu finiša līniju nesasniedza. Lai arī sākotnēji tika pieļauts, ka šajā avārijā varētu būt vainojams Kristofersons, vēlāk pēc finiša tiesneši izskatīja minēto incidentu, pēc kura tika paziņots, ka lēmums paliek nemainīgs un uzvara pienākas Johanam.

''Pēc starta redzēju, ka Bakerūds nedaudz atpaliek, tāpēc pirmajā līkumā negaidīju, ka viņš tur parādīsies. Domāju, ka viņš ir vairāk aizmugurē. Biju gandrīz mašīnas tiesu priekšā. Kad bremzēju pirmajā līkumā, viņš parādījās kā raķete. Ja godīgi, tad neko savādāku tajā līkumā nevarēju darīt,'' pēc finiša atzina pasaules RX kopvērtējuma līderis Johans Kristofersons.

Tikmēr Andreas Bakerūds, kurš, kā redzams video, sākotnēji pats uztriecās virsū Kristofersona automašīnai, portālam DirtFish atzina, ka tas esot bijis parast sacīkšu incidents. ''Man bija ļoti labs reakcijas laiks – domāju otrais labākais aiz Robina Larsona, bet labāks par Johanu. Taču paātrinoties, mums nebija labas vilkmes, tāpēc Johans mums bija nedaudz priekšā. Viņš sākumā pirmajā līkumā iegrieza tikai nedaudz, bet pēc tam sekoja liels iemetiens, kā rezultātā viņa mašīnas ritenis iesvieda mani barjerās. Kad apgriezos, Larsonam nebija kur braukt un viņš ieskrēja manās durvīs,'' notikumus atminas Andreas Bakerūds.

''Protams, tas bija sacīkšu incidents, bet, protams, ja Kristofersons vēlētos no tā izvairīties, viņš to varēja izdarīt, atstājot tur automašīnas platuma tiesu. Bet jā, vienmēr dodos cīņā pēc uzvaras. Man tas bija jāpamēģina. Visu gadu neesmu izbaudījis šampanieša garšu, tāpēc ļoti centos. Tā, lūk.''

Komentāri
Pašlaik komentāru nav!
Autorizējies vai reģistrējies, lai komentētu
Partneri:
aix-copy-2837-1940.png motul-partner-3110.png nrs-4325.png batcc-0816.png ar-4809.png vagi-2128.png srt-5914.png bmp2-1740.png