profile
register
facebook
youtube
twitter instagram
baneris-aix-2-5445-4514-2008.gif

Bakeruds: Avārijas trieciens bija viens no smagākajiem manā dzīvē (VIDEO)

Go4speed 21.09.2020 - 12:22 Bakeruds: Avārijas trieciens bija viens no smagākajiem manā dzīvē (VIDEO)
Foto: www.facebook.com/GCKRX

Pasaules rallijkrosa čempionāta 6.posmā, kas svētdien notika ''Neste World RX of Rīga'' ietvaros, otrajā pusfinālā, cīnoties ar Timo Šeideru par vietu finālā, smagu avāriju piedzīvoja Andreas Bakeruds. Pēc negadījuma sportists tika nogādāts slimnīcā, lai veiktu pārbaudes. Par laimi, sportists nopietnas traumas neguva (pāris zilumus un sasitumus, kas radušies no drošības siksnām).


Liams Dorans un Andreas Bakeruds. Foto: www.facebook.com/GCKRX

Šeiders, kurš sākotnēji bija iekļuvis finālā, par šo manevru saņēma diskvalifikāciju. Vēlāk sportists atklāja, ka, viņaprāt, tas bija parasts sacīkšu incidents un viņš nav apzināti izraisījis šo sadursmi. Šeiders uzskatīja, ka tiesnešu sods esot bijis par bargu, bet sportists bija priecīgs, ka Bakeruds nav guvis nopietnas traumas. Tāpat Šeiders publicēja fotogrāfija, kur viņš redzams kopā ar Bakerudu.


Bakeruds atklāja, ka trases apmalē viņš ieskrēja ar apmēram 120 km/h lielu ātrumu, pēc kā auto sekundes laika bija pilnībā apstājies, kas arī radīja sasitumus.

''Tā bija smaga avārija. Tās nebija sacensību beigas, kādas biju vēlējies šajās brīvdienās. Taču mēs bijām tuvu, lai iekļūtu finālā. Paldies brīvprātīgajiem trasē un slimnīcas personālam, kuri ātri un labi padarīja savu darbu. Biju drošās rokās. Trieciens bija smags. Viens no smagākajiem manā dzīvē. Protams, arī Abu Dabi piedzīvotā avārija bija smaga. Bet mēs atgriezīsimies stiprāki,'' tā komandas publicētajā video teica Andreas Bakeruds.

Video: https://www.facebook.com/GCKRX
Komentāri
Pašlaik komentāru nav!
Autorizējies vai reģistrējies, lai komentētu
Partneri:
aix-copy-2837-1940.png motul-partner-3110.png nrs-4325.png batcc-0816.png ar-4809.png vagi-2128.png srt-5914.png bmp2-1740.png