profile
register
facebook
youtube
twitter instagram
baneris-aix-2-5445-4514-2008.gif

'Citroen' rūpnīcas komanda Biķernieku trasē prezentē jauno 'Citroen C3 ERX' (FOTO)

Go4speed 17.09.2020 - 17:26 'Citroen' rūpnīcas komanda Biķernieku trasē prezentē jauno 'Citroen C3 ERX' (FOTO)
Foto: Artūrs Igaveņš, Neste Riga RX

Biķernieku trasē, kur šīs nedēļas nogalē norisināsies pasaules rallijkrosa čempionāta piektais un sestais posms, notikusi jaunā ''Citroen C3 ERX'' elektriskā sacīkšu auto prezentācija. Ar šo auto, kas tapis ar "Citroen Racing" rūpnīcas atbalstu, šajā nedēļas nogalē "Projekt E" seriāla ietvaros uz starta stāsies franču braucējs Sirils Reimonds. Pretim viņam stāsies Jānis Baumanis, Natālija Barata un Sveins Barte Holtens.


Foto: Artūrs Igaveņš, Neste Riga RX

''Priecājos pievienoties Projekt E seriālam, it īpaši pie franču automašīnas stūres. Ticu, ka Projekt E formāts atbilst manam stilam. Esmu pārliecināts, ka elektriskais rallijkross ne tikai man sniegs nepieciešamās iespējas šajā sporta veidā, bet ļaus arī citiem pilotiem sākt karjeras, braucot šajā disciplīnā, kas ir lieliski piemērota neticamo iespēju demonstrēšanai elektriskajās tehnoloģijās. ''Citroen'' ir vienreizēja vēsture pasaules autosportā, un tas man ir gods dot jaunajam ''Citroen C3 ERX'' pirmo iznācienu. Gribu pateikties STARD, ''Citroen Racing'' un Manfredam Štolam par izrādīto uzticību, lai brauktu ar šo automašīnu. Pielikšu visas pūles, lai Rīgas posmā paveiktu visu to labāko,” saka divkārtējais RX2 čempions Sirils Reimonds.


Foto: Artūrs Igaveņš, Neste Riga RX

Atgādināsim, ka Projekt E automašīnas ir izstrādātas, sadarbojoties IMG un austriešu uzņēmumam STARD (Stohl Advanced Research and Development). Projekt E automašīnas izmantos STARD izstrādāto „REVelution” elektrisko platformu, kas nodrošinās līdz 450kW (613zs) jaudu, 1100Nm lielu griezes momentu un 240km/h maksimālo ātrumu.


Foto: Artūrs Igaveņš, Neste Riga RX


Foto: Artūrs Igaveņš, Neste Riga RX


Foto: Artūrs Igaveņš, Neste Riga RX
Komentāri
Pašlaik komentāru nav!
Autorizējies vai reģistrējies, lai komentētu
Partneri:
aix-copy-2837-1940.png motul-partner-3110.png nrs-4325.png batcc-0816.png ar-4809.png vagi-2128.png srt-5914.png bmp2-1740.png