profile
register
facebook
youtube
twitter instagram
baneris-aix-2-5445-4514-2008.gif

Madonas folkreisa un autokrosa posms tiek atcelts, Biezais izcīna ziemas kausu

Go4speed 25.02.2019 - 15:40 Madonas folkreisa un autokrosa posms tiek atcelts, Biezais izcīna ziemas kausu
Foto: Autocross.lv

Pirmdien oficiāli paziņots par Madonas Folkreisa un autokrosa sacensību posma atcelšanu, kas nozīmē to, ka ziemas sezona noslēgusies. Kā ziņo autocross.lv, tad folkreisa Ziemas kausā par uzvarētāju kļuvis Artis Biezais. Komandu vērtējumā labākā SK Garkalne Racing, bet Junioru kausa uzvarētājs – Miks Gabrāns. Krosa seriāls pārceļas uz vasaru, pirms kuras līderis ir Aigars Kļaviņš.

Daudzi klusībā nojauta, ka laika apstākļi vairs nesola stabilu ziemu, un 2. marta posms Madonā diez vai varēs notikt. Taču tikai ar oficiālu posma atcelšanu bija iespējams sumināt šīs ziemas labākos braucējus.

Par Ziemas kausa ieguvēju kļuvis Artis Biezais, kuram šis ir augstākais sasniegums Folkreisa braucēja karjerā. Viņš panākumu guva trijos notikušajos posmos, izcīnot divas uzvaras (Vecpils un Brenguļi) un vienu otro vietu (Pilskalni).

Nākamās vietas aiz Arta sasniedza viņa SK Garkalne Racing komandas biedri Ermīns Vācietis (uzvara Pilskalnos) un Raivis Biezais. Ermīnam šis ir viens no augstākajiem panākumiem Folkreisā. 2015. gadā viņš uzvarēja Ziemas kausā, bet 2013. gadā jau reiz bija otrajā vietā. Raivis Biezais atkārtojis savu labāko rezultātu Folkreisā – viņš trešais Ziemas kausā bija arī 2016. gadā. Visi trīs kopā šogad izveidojuši Folkreisa superkomandu, neatstājot cerības ne individuālajā, ne komandu ieskaitē.

Junioru kausā, pat nestartējot sezonas pirmajā posmā, uzvaru nodrošināja Miks Gabrāns. Viņš par sezonas labāko junioru braucēju kļuvis otro reizi, panākumu atkārtojot pēc 2017. gada Vasaras kausā sasniegtās uzvaras.

Ziemā iesāktais Krosa komisijas kauss turpināsies vasarā, bet ziemas sezonas noslēgumā par kopvērtējuma līderi ar divām uzvarām Vecpils un Pilskalnu posmos kļuvis Aigars Kļaviņš. Viņam seko Viesturs Plētiens (uzvara Brenguļos) un Andrejs Freimanis.
Komentāri
Pašlaik komentāru nav!
Autorizējies vai reģistrējies, lai komentētu
Partneri:
aix-copy-2837-1940.png motul-partner-3110.png nrs-4325.png batcc-0816.png ar-4809.png vagi-2128.png srt-5914.png bmp2-1740.png