profile
register
facebook
youtube
twitter instagram
baneris-aix-2-5445-4514-2008.gif

Brenguļos turpināsies neprognozējamās folkreisa un krosa cīņas

Go4speed 15.01.2016 - 12:07 Brenguļos turpināsies neprognozējamās folkreisa un krosa cīņas
Ritvars Kārkliņš. Foto: Egons Ansbergs

Svētdien Valmierā, Brenguļu autotrasē tiks aizvadīts LAF Folkreisa Ziemas kausa un LAF Krosa komisijas posms, kurā turpināsies pirms nedēļas Upesciemā aizsāktās cīņas par uzvaru. Folkreisā gaidāms Ritvara Kārkliņa un Mārtiņa Spīķa duelis par uzvaru. Savukārt autokrosa klasē neprognozējama cīņa starp Latvijas čempionāta zvaigznēm Jāni Kozlovski, Ediju Ošu, Juri Spīķi un citiem.

Pirmajā posmā Upesciemā, Garkalnes autotrasē uzvaru sīvā cīņā ar Mārtiņu Spīķi guva cēsinieks Ritvars Kārkliņš. Viņš kontrolēja fināla gaitu, līdz pēdējos apļos Spīķis noķēra līderi, uzsākot smagu cīņu par pirmo vietu. Kārkliņš noturēja līderpozīciju līdz finišam, taču Spīķis, kā arī sekojušie Emīls Baltaiskalns un Raivis Biezais bija turpat aiz muguras.


Spīķis. Publicitātes foto

Šiem favorītiem Brenguļos pievienosies arī citi potenciālie pjedestāla tīkotāji – Matīss Šadris, Matīss Pelēnis, Edvīns Vansovičs, Mārtiņš Starks un citi.

LAF Krosa komisijas kausa posmā uz starta būs pārliecinoši Upesciemā uzvarējušais Edijs Ošs. Taču šoreiz viņa opozīcija būs ļoti nopietna: ar Toyota MR2 viņam pretī stāsies bijušais Open klases Latvijas čempions Jānis Kozlovskis. Savukārt ar Ford Puma trasē dosies Juris Spīķis, kurš čempionātā, tāpat kā Ošs, startē 2000 Super klasē.

Sacensības svētdien norisināsies no pl.10:00. Informācija: www.autocross.lv
Komentāri
Pašlaik komentāru nav!
Autorizējies vai reģistrējies, lai komentētu
Partneri:
aix-copy-2837-1940.png motul-partner-3110.png nrs-4325.png batcc-0816.png ar-4809.png vagi-2128.png srt-5914.png bmp2-1740.png