profile
register
facebook
youtube
twitter instagram
baneris-aix-2-5445-4514-2008.gif

V.Grjazins lēnām jau sāk staigāt un vadīt automašīnu, taču priekšā vēl viena operācija

Go4speed 12.11.2015 - 08:51 V.Grjazins lēnām jau sāk staigāt un vadīt automašīnu, taču priekšā vēl viena operācija
Vasīlijs Grjazins. Foto: motorsport.com

Trešdien savu 22. dzimšanas dienu svinēja autosportists Vasīlijs Grjazins, kurš 11.jūlija vakarā autoceļa Rīga-Veclaicene 92. kilometrā, dodoties uz rallija sacensībām Igaunijā, iekļuva smagā ceļu satiksmes negadījumā. Pēc šī negadījuma Grjazins tika nogādāts slimnīcā, kur viņam tika veiktas vairākas operācijas. Augusta sākumā sportistu izrakstīja no slimnīcas, kur sportists sāka ilgo atveseļošanās procesu.

Pēc pēdējās sarunas ar sportistu pagāja trīs mēneši. Šobrīd Grjazins atzīst, ka jau spēj vadīt automašīnu, taču viņš vēl nevar pilnvērtīgi staigāt.

''Šobrīd turpinu aktīvi atveseļoties,'' iesāk Vasīlijs Grjazins. ''Eju gan uz sporta zāli, gan arī atsāku braukt ar automašīnu, kura aprīkota ar automātisko kārbu, jo šobrīd pedāļus man ļauj spiest tikai ar kreiso kāju. Mēģinu jau arī atspiesties uz kreisās kājas, taču tā sāp un nekustās uz visām pusēm. Nav viegli, taču es jau pusdienu varu staigāt uz kruķiem. Pēc avārijas ārsti vairāk strādāja ar labo kāju, kas cieta visvairāk. Kreisā kāja netika operēta, jo to ielika ģipsī. Taču diemžēl kreisā kāja ir nepareizi saaugusi. Līdz ko nostāšos uz labo kāju, tā nāksies veikt operāciju kreisajai kājai. Tai jāfunkcionē pilnībā, bet pagaidām tas nenotiek. Taču labā kāja, kurai iekšā ir daudz visādu lieko detaļu (smejas), jau lēnām dzīst. Ceru, ka jau pēc trīs nedēļām varēšu arī uz šīs kājas atspiesties. Tad es lēnām varēšu sākt staigāt.''

''Gribu teikt lielu paldies savam ārstam Aldim Cēsīs, kurš salasīja manu kāju kopā, kas bija cietusi ļoti smagi. Operācija bija smaga, bet visi ārsti atzīst, ka viss tika paveikts lieliski, jo tā dzīst labi. Paldies visiem ārstiem, saviem vecākiem un visiem tiem, kuri man juta un jūt līdzi,'' nobeidz Grjazins.
Komentāri
Pašlaik komentāru nav!
Autorizējies vai reģistrējies, lai komentētu
Partneri:
aix-copy-2837-1940.png motul-partner-3110.png nrs-4325.png batcc-0816.png ar-4809.png vagi-2128.png srt-5914.png bmp2-1740.png