profile
register
facebook
youtube
twitter instagram
baneris-aix-2-5445-4514-2008.gif

Pēc Ungārijas ERČ rallija pirmās dienas līderis Grjazins

Go4speed 23.10.2021 - 18:13 Pēc Ungārijas ERČ rallija pirmās dienas līderis Grjazins
Nikolajs Grjazins. Foto: FIA ERC

Aizvadīta Ungārijas ERČ rallija pirmā diena, kurā sportistiem bija jāveic seši ātrumposmi. Pēc pirmā apļa trīs posmiem līderis bija Nikolajs Grjazins, kuram 7,2 sekundes zaudēja talantīgais čehu sportists Eriks Cais. Diemžēl neveiksmīgs rīta cēliens padevās abiem ātrajiem norvēģu braucējiem Madsam Ostbergam un Andreasam Mikelsenam. Kamēr Mikelsens cīnījās ar dzinēja problēmām, tikmēr Ostbergs pie apmēram 180 km/h liela ātruma piedzīvoja bīstamu momentu, pēc kura sportists ielidoja grāvī, kur tika zaudētas vērtīgas sekundes.


Foto: FIA ERC

Pēc servisa parka piektajā dopā ļoti ātrs bija Cais, kurš pārņēma vadību rallijā, taču ne uz ilgu laiku. Diemžēl nākamajā dopā čehu braucējs pārsita riteni un zaudēja vairāk nekā divas minūtes. Tas vadību ļāva atkal pārņemt Grjazinam, kurš tādējādi ir līderis pēc pirmās dienas. Otrais ir mājinieks Norberts Hercigs. Dienas pēdējā posmā, tobrīd ieņemot trešo vietu, riteni pārsita Mikelsens. Bez viņa vēl vairāki braucēji pirmajā dienā pamanījās pārsist riteņus.


Andreas Mikelsens. Foto: FIA ERC

Diemžēl gaužām bēdīgi šis rallijs izvērtās Nilam Solanam, kuram šajā rallijā bija jāstartē ar ''MRF Tyres'' komandas jauno ''Hyundai i20 N Rally2''. Sportists vakar tehnisku problēmu dēļ neizgāja uz starta pirmajā posmā, un diemžēl arī sestdien sportists trasē nedevās. RC4 klasē līderis pēc pirmās dienas ir Džons Armstrongs, bet tikai 2,9 sekundes viņam zaudē JWRC čempions Sami Pajari.

Foto: FIA ERC

Rallija noslēdzošajā dienā sportistiem būs jāveic septiņi ātrumposmi.

Kopvērtējums:

Komentāri
Pašlaik komentāru nav!
Autorizējies vai reģistrējies, lai komentētu
Partneri:
aix-copy-2837-1940.png motul-partner-3110.png nrs-4325.png batcc-0816.png ar-4809.png vagi-2128.png srt-5914.png bmp2-1740.png