profile
register
facebook
youtube
twitter instagram
baneris-aix-2-5445-4514-2008.gif

Feofanovs/Kokins Romas ERČ testos piedzīvo avāriju

Go4speed 22.07.2020 - 11:03 Feofanovs/Kokins Romas ERČ testos piedzīvo avāriju
Foto: Prospeed

Šajās brīvdienās ar Romas ralliju sāksies jaunā Eiropas rallija čempionāta sezona. Aizvadītajās dienās vairums sportisti aizvadīja testus, kuros piedalījās arī Prospeed komandas ekipāža Dmitrijs Feofanovs/Normunds Kokins (''Mitsubishi Lancer Evo X'').

Kā ziņo FIA ERC, tad testos avāriju piedzīvoja Feofanovs/Kokins, kuri, par laimi, traumas neguva. Tiek ziņots, ka auto nopietnus bojājumus nav guvis un ekipāža varēs iziet uz starta.

''Tas bija mīksts kūlenis. Pirms viena no līkumiem nolēmu braukt nedaudz ātrāk. Taču tajā vietā bija slidens asfalts, kas arī kļuva par iemeslu, kāpēc mēs apgāzāmies. Pēc garas un ātras taisnes sekoja kreisais līkums. Domāju, ka tajā vietā bijām attīstījuši apmēram 140 km/h lielu ātrumu. Līdz pat pēdējai sekundei domāju, ka auto apstāsies, taču pašās beigās tas apgāzās. Domāju, ka auto līdz rallijam būs gatavs,'' stāsta Dmitrijs Feofanovs.


Foto: Julian Porter/ERC Radio

Pirms Romas ERČ rallija Feofanovs piedalījās Itālijas Rally Internazionale del Casentino 2020 rallija sacensībās, kur 95 ekipāžu konkurencē viņš izcīnīja 44.vietu absolūti un otro N4 klasē. ''Pirms trīs nedēļām pirmo reizi startēju asfalta rallijā. Labs rallijs, kas man patika, jo tagad uz asfalta jūtos jau komfortablāk. Negaidīju, ka, braucot pēc grants seguma pa asfaltu, tas būs tik jautri. Ir forši. Ceru, ka Romas ERČ spēsim uzrādīt labu rezultātu un kāpt uz goda pjedestāla. Darīsim, ko varēsim.''

Pavisam kopā sezonas pirmajā ERČ posmā uz starta izies 87 ekipāžas, no kurām 42 startēs ar R5 klases automašīnām! Feofanova ERC 2 klasē uz starta izies sešas ekipāžas.



Komentāri
Pašlaik komentāru nav!
Autorizējies vai reģistrējies, lai komentētu
Partneri:
aix-copy-2837-1940.png motul-partner-3110.png nrs-4325.png batcc-0816.png ar-4809.png vagi-2128.png srt-5914.png bmp2-1740.png