profile
register
facebook
youtube
twitter instagram
baneris-aix-2-5445-4514-2008.gif

Biķernieku trasē aizvadīts Betsafe Vasaras drifta festivāls (VIDEO)

Go4speed 18.06.2019 - 09:12 Biķernieku trasē aizvadīts Betsafe Vasaras drifta festivāls (VIDEO)
Publicitātes foto

Biķernieku trasē aizvadīts Betsafe Vasaras drifta festivāls, kura ietvaros notika Latvijas un Igaunijas drifta kausa street un proam posmi.

Biķerniekos visas dienas garumā tika aizvadītas ļoti aizraujošas un spraigas cīņas. Proam klases sportisti rādīja lielisku sniegumu, bet street jau īsajā treniņu laikā parādīja to, ka street tandēmu cīņas būs dienas saldais ēdiens.


Publicitātes foto

Sacensību diena iesākās ar proam treniņiem un kvalifikāciju. Labākais kvalifikācijā, no 22 dalībniekiem, bija Aleksandrs Murajs. Kā ziņo organizatori, tad bija prieks vērot visus jaunos sportistus, kuriem šīs bija vienas no pirmajām sacensībām, bet kuri jau parādīja to, ka viņi būs sīvi konkurenti. No TOP 16 cīņām jau sākas ļoti agresīvi un skaisti tandēmi, tuvas cīņas un vairāki pārbraucieni. Vislabāk klājās kvalifikācijas uzvarētājam Aleksandram Murajam, kurš lēnām caur tandēmiem sasniedza arī 1.vietu tandēmos, aiz sevis atstājot Elviju Eihvaldu, kurš šajās sacensībās rādīja ļoti stabilu sniegumu, un Igauni Marko Premu, kuram izslēgšanas kārtā TOP 8 atkal zaudēja Nikolass Bertāns. Prems rādīja stabilu sniegumu arī Baltijas drifta sezonas atklāšanā, un turpina savus sasniegumus šajā sezonā.


Publicitātes foto

Street šoreiz savu konfigurāciju brauca lielajā trasē, bet “aiz starta mājas”. Organizatori bija sagatavojuši ne visai sarežģītu trases konfigurāciju, bet ar savām niansēm. Street braucējiem izdevās ļoti labi piebraukt šo konfigurāciju. No 33 reģistrētajiem dalībniekiem kvalificējās 31 dalībnieks, kur pirmā vieta Igaunim Ragnaram Vinapū. Street klase brauca tandēmu Top32, kur jau no pirmajiem tandēmiem viens bija skaidrs - cīņas būs ļoti sīvas, tuvas un agresīvas. Ar vairākiem pārbraucieniem un ilgiem tiesnešu lēmumiem tika noskaidroti dienas labākie, kurus jau kopš TOP16 nebija iespējas īsti pat prognozēt. Veiksmīgākais izrādījās Imants Bitmets.

Proam klasē
1. Aleksandrs Murajs
2. Elvijs Eihvalds
3. Marco Prems

Street klasē
1. Imants Bitmets
2. Edgars Kroģeris
3. Gints Kirgickis





Informāciju sagatavoja:
Elīne Berķe
Komentāri
Pašlaik komentāru nav!
Autorizējies vai reģistrējies, lai komentētu
Partneri:
aix-copy-2837-1940.png motul-partner-3110.png nrs-4325.png batcc-0816.png ar-4809.png vagi-2128.png srt-5914.png bmp2-1740.png