profile
register
facebook
youtube
twitter instagram
baneris-aix-2-5445-4514-2008.gif

Bluša konkurents atrāda Formula D sacensībām sagatavoto 800 Zs auto (VIDEO)

Kārlis Ozoliņš 02.04.2015 - 06:04 Bluša konkurents atrāda Formula D sacensībām sagatavoto 800 Zs auto (VIDEO)
Fredriks Aasbo ar jauno Scion TC. Foto: formulad.com

Norvēģu drifteris Fredriks Aasbo (Fredric Aasbo) pagājušajā gadā Formula D sacensību kopvērtējumā ierindojās otrajā vietā, trešo gadu pēc kārtas saņemot atsevišku titulu kā “Fanu gada favorīts”. Šogad Aasbo un viņa komandu “Papadakis Racing” sponsorēs ne tikai “Hankook Tire”, bet gan arī “Rockstar Energy Drink”, kā rezultātā auto ieguvis pavisam citu vizuālo izskatu.

Komandas dibinātājs Stefans Papadakis (Stephan Papadakis) jūtās pārliecināts par viņu uzbūvēto auto un Aasbo braukšanas spējām: ''Esmu drošs, ka skatītāju iemīļotais, ar slāpekļa oksīdu (t.s. “nitros”) un turbīnu aprīkotais četrcilindru auto, ražojot vairāk kā 800zs uz automašīnas riteņiem, viennozīmīgi atradīsies sacensību augšgalā.''


“Papadakis Racing” jaunais “Rockstar Energy Drink” Scion TC, Foto: formulad.com

''Šī būs mana piektā sezona kopā ar “Papadakis Racing” un ir apbrīnojami atskatīties uz to, cik daudz pa šo laiku esam progresējuši,” Formula D intervijā stāsta Aasbo. ''Pēc nokļūšanas tik tuvu čempiona titulam pagājušajā sezonā, mēs pavisam noteikti esam sakopojuši savus labākos spēkus”. Piebildīsim, ka pagājušajā gadā Aasbo ar nieka 11 punktiem kopvērtējumā zaudēja amerikāņu drifterim Krisam Forsbergam (Chris Forsberg).

Aasbo nāk no Norvēģijas, Ski pilsētas, taču pēdējos gadus savu laiku viņam jādala starp dzimto valsti un Dienvidkaliforniju. Profesionālais drifteris 2015. gadā grasās sevi un savu komandu pārstāvēt visā pasaulē, piedaloties ne tikai Formula Drift čempionātā, bet gan arī posmos Eiropā un Āzijā.

Komentāri
Pašlaik komentāru nav!
Autorizējies vai reģistrējies, lai komentētu
Partneri:
aix-copy-2837-1940.png motul-partner-3110.png nrs-4325.png batcc-0816.png ar-4809.png vagi-2128.png srt-5914.png bmp2-1740.png