profile
register
facebook
youtube
twitter instagram
baneris-aix-2-5445-4514-2008.gif

Latviešu driftere Kristena izcīna otro vietu Queen of Europe sacīkstēs Ungārijā

Go4speed 12.08.2013 - 11:23 Latviešu driftere Kristena izcīna otro vietu Queen of Europe sacīkstēs Ungārijā
Publicitātes foto

Vienīgā Latvijas driftere - Kristīne Staņeviča - plašāk pazīstama arī kā Kristena, svētdien, 11. augustā, izcīnīja 2.vietu sacensībās "Queen of Europe" Ungārijā, kurā piedalījās tikai uzaicinātas sportistes no visas Eiropas.

Gaisa temperatūra Tokol lidlaukā, kas atrodas pie Budapeštas, sasniedza atzīmi 40, kas nozīmēja nopietnu pārbaudījumu gan pašām braucējām, gan arī tehnikai. Kristenas sacīkstēs startēja ar Nissan Skyline automašīnu, kurai ir aptuveni 450 zirgspēku.

Sacensības sākās sestdien, 10. augustā, ar treniņiem un kvalifikāciju, kur mūsu braucēja uzrādīja 4. rezultātu no 7 sportistēm.

Svētdien, 11. augustā, sacensības turpinājās ar treniņiem un tandēmu braucieniem, kur kā pirmā Kristenai pretī stājās ungāru sportiste Anna Faye, kuru Kristena pārliecinoši uzvarēja ar rezultātu 10/0. Kā nākamā latviešu sportistei bija jāuzvar Denija Mērfija (Danni Murphy) no Īrijas, kas tika uzskatīta par vienu no sacensību favorītēm, jo uzvarēja šo sacīkšu 1. posmā Bulgārijā. Pēc pārbrauciena Kristenas sniegums tomēr izrādījās stabilāks un pārliecinošāks, līdz ar to viņai tika piešķirta uzvara.
 
Finālā par uzvaru Kristena mērojās spēkiem ar Polijas pārstāvi Karolinu Pilarčuku (Karolina Pilarczuk), kurai šajās sacensībās izdevās uzrādīt labāku rezultātu kā mūsu sportistei.


Kristena ar komandu un atbalstītājiem ar izcīnīto kausu. Foto: Twitter

Pēc sacensībām pati sportiste savas izjūtas komentēja šādi:" Es joprojām nespēju noticēt, ka tā ir īstenība! Esmu tik ļoti pateicīga visiem, kas palīdzēja mums nokļūt Ungārijā - gan komandai, gan atbalstītājiem. Man trūkst vārdu, lai aprakstītu to, ko jūtu šobrīd. Šī bija kolosāla pozitīvisma pote un tagad atpakaļceļa vairs nav - jāstrādā tik uz priekšu! Vēlreiz paldies visiem, kas palīdzēja!"

Kristena nākamās sacensības aizvadīs Jelgavā, sporta kompleksā "Rullītis" 25. augustā, kad tur norisināsies Latvijas drifta kausa 4.posms.

Komentāri
Pašlaik komentāru nav!
Autorizējies vai reģistrējies, lai komentētu
Partneri:
aix-copy-2837-1940.png motul-partner-3110.png nrs-4325.png batcc-0816.png ar-4809.png vagi-2128.png srt-5914.png bmp2-1740.png