profile
register
facebook
youtube
twitter instagram
baneris-aix-2-5445-4514-2008.gif

Latvijas drifta čempions trenējas uz aizsaluša ezera (VIDEO)

Artūrs Virbulis 12.03.2013 - 19:00 Latvijas drifta čempions trenējas uz aizsaluša ezera (VIDEO)
Foto: Ekrānšāviņš no video

Lai arī drifta sacensības ziemā nenotiek, PRO drifteriem Edmundam un Ervīnam Ērgļiem aukstais laiks nav šķērslis, lai uz aizsalušas ezera izvingrinātu rokas pie Latvijas čempiona Edmunda PRO drifta auto, 3. sērijas BMW ar V8 agregātu.

Šī jau ir otrā ziema pēc kārtas, kad ziemas bargākajā aukstumā lietā tiek likts 2012. gada Latvijas drifta čempiona Edmunda Ērgļa PRO drifta spēkrats. No pagājušās ziemas vizināšanās bija pieejams vien foto materiāls, tomēr šoreiz brāļi Ērgļi tam piegāja nopietnāk un izveidoja kvalitatīvu video rullīti.

„Uz ezera bijām tikai vienreiz, un tas vienlaikus ir gan treniņš, gan izklaide. Dārgi gan sanāk, degviela, riepas...bet ziemas braukšanai man ir cits BMW, ar kuru gan trenējos gandrīz katru otro dienu," tā par ziemas izklaidēm Edmunds Ērglis. Latvijas čempiona spēkrats ir pilnā braukšanas kārtībā, tādēļ viņš šajā nedēļas nogalē dosies uz Kauņu, Lietuvu, kur „Kauņas Žalgiris" arēnā risināsies vērienīgs drifta šovas ar dalībniekiem no Lietuvas, Latvijas, Polijas, Igaunijas, Somijas un Krievijas.

Pēc šim sacensībām gan auto beidzot tiks izjaukts un sāksies tā pilnveidošanas darbi un gatavošanās 2013. gada sezonai. Pie iespējamajiem uzlabojumiem tiek minēta kompresora uzstādīšana, tomēr līdz galam tas vēl neesot izlemts. Arī par sezonas plāniem skaidrības līdz galam nav - ja tiks uzstādīts kompresors un būs attiecīgs finansējums, tad tiks domāts arī par starptautiskām sacensībām, tomēr visdrīzākais, ka Ērglis koncentrēsies uz sacensībām Latvijā.

Zemāk piedāvājam iepazīties ar video, kurā redzams, kā Edmunds un Ervīns Ērgļi kopā ar citiem pilotiem driftē uz aizsaluša ezera:

Komentāri
autopilots 13.03.2013 10:32
Uz kura ezera?
kur tas atrodas?
Autorizējies vai reģistrējies, lai komentētu
Partneri:
aix-copy-2837-1940.png motul-partner-3110.png nrs-4325.png batcc-0816.png ar-4809.png vagi-2128.png srt-5914.png bmp2-1740.png