profile
register
facebook
youtube
twitter instagram
baneris-aix-2-5445-4514-2008.gif

Indieši drifteri Lapānu uzņem ar greznu viesnīcu un šoferi

Artūrs Virbulis 26.09.2012 - 18:45 Indieši drifteri Lapānu uzņem ar greznu viesnīcu un šoferi
Lapāns jau iepazinis vietējos iedzīvotājus. Foto: LAK-Y Racing

Vasaras sākumā pirmie ziņojām par to, ka viens no Latvijas labākajiem drifteriem - Gatis Lapāns - plāno doties uz Indiju, kur saliks jau Latvijā uzbūvētu „3. sērijas BMW" un iepazīstinās indiešus ar driftu. Pagājušās nedēļas nogalē Lapāns kopā ar „LAK-Y Racing" komandu ieradās Indijā, tādēļ „Go4speed" sazinājās ar Gati, lai dzirdētu pirmos iespaidus un turpmākā mēneša plānu.

Lapāns atzīst, ka viņš ar komandu uzņemts ļoti viesmīlīgi un ka viņi mitinās labā viesnīcā, kur pieejamas sporta zāles, baseins un citas sportiskās aktivitātes. „Parasti vienmēr ziemā gribas sportot, bet nekad nesanāk. Tagad brīvajā laikā to vien darīsim un atgriezīsimies ļoti labā fiziskā formā," vienu no brīvā laika aktivitātēm komentē Gatis Lapāns. Jāatzīmē, ka darba laiks viņam ar komandu, kuras sastāvā ir divi mehāniķi un komandas menedžeris, ir no 9:00 līdz 18:00, pārējais ir brīvais laiks, kurš tiks izmantots gan sportojot, gan apskatot un tuvāk iepazīstot Indiju.


Viesnīcas pagalms. Foto: LAK-Y Racing

Par viesmīlīgo uzņemšanu liecina arī tas, ka viņiem ir savs personīgais šoferis, kurš komandu nogādā no viesnīcas uz darbnīcu un atpakaļ, kā arī brīvdienās iepazīstinās ar Indiju. Par pašu darbnīcu, kurā „LAK-Y Racing" strādās, Lapāns ir sajūsmā: „Labākā Indijas „garāža". Apkārt tikai „kruti" auto kā „Porsche", „Lamborghini" un tamlīdzīgi. Perfekti darba apstākļi strādāšanai." Savu atrašanās vietu gan viņi nedrīkst atklāt, jo citādāk pie tās pulcēsies autosporta fanu pūlis, kas jau zina par latviešu driftera ierašanos.

Latviešu komanda vasaras laikā Latvijā uzbūvēja „3. sērijas (E46) BMW" ar slaveno amerikāņu „LS" sērijas V8 dzinēju. Pirms došanās uz Indiju tas tika atkal pilnībā izjaukts, sapakots pa kastēm un aizsūtīts uz Indiju. Vienīgi virsbūve palika Latvijā, jo tāda pati latviešu skrūvētājus sagaidīja jau Indijā. „Detaļas šobrīd jau ir Indijā, bet vēl nav tikušas līdz mums. Tādēļ šobrīd gatavojam visu tā, lai, kad atnāk dzinējs, varam to uzreiz likt iekšā," darba gaitu komentē pats Gatis.


BMW, kas Lapāna komandai būs jāuzbūvē. Foto: LAK-Y Racing

Plāns ir mēneša, pusotra laikā automobili uzbūvēt, lai to varētu nodot indiešu uzlecošo drifta zvaigžņu rokās. Pēc tam paredzēta nedēļu ilga treniņa nometne, kurā Lapāns jaunos indiešu drifterus apmācīs gan driftā, gan arī braukšanā ar spēcīgo automobili. Gatis skaidro, ka šis pirmais auto ir tikai sākums, jo tiekot aktīvi strādāts pie kopīgiem nākotnes projektiem, kas ietvertu vēl vairāku drifta auto būvniecību.

„Go4speed" turpinās sekot „LAK-Y Racing" aktivitātēm Indijā un kā pirmie ziņos par komandas jaunākajām aktivitātēm un sasniegumiem tālajā Āzijas valstī.
Komentāri
JVANKS 27.09.2012 09:20
Lai veicas! Diezgan unikāls gadījums priekš Latvijas, ja godīgi. Būs ļoti interesanti pasekot līdzi.
Autorizējies vai reģistrējies, lai komentētu
Partneri:
aix-copy-2837-1940.png motul-partner-3110.png nrs-4325.png batcc-0816.png ar-4809.png vagi-2128.png srt-5914.png bmp2-1740.png