profile
register
facebook
youtube
twitter instagram
baneris-aix-2-5445-4514-2008.gif

Septembra sākumā Biķerniekus satricinās grandiozais NEZ PRO drifta čempionāts

Go4speed 22.08.2012 - 18:55 Septembra sākumā Biķerniekus satricinās grandiozais NEZ PRO drifta čempionāts
Foto: Valdis Zāgeuss, Go4speed

Straujiem soļiem tuvojas šī gada skaļākās un iespaidīgākās drifta sacensības Baltijā - Ziemeļeiropas (NEZ) PRO drifta čempionāts. 8. septembrī ātrajā Biķernieku trasē vairāk nekā 45 dalībnieki no septiņām valstīm sacentīsies par labākā Ziemeļeiropas drifta pilota titulu un 6000 eiro lielu balvu fondu.

Šobrīd šīm sacensībām reģistrējušies jau 42 dalībnieki. Uz starta stāsies labākie Latvijas, Igaunijas, Baltkrievijas, Krievijas, Norvēģijas, Lietuvas, Somijas un Zviedrijas drifteri. No latviešiem savu dalību šīm sacensībām jau apstiprinājuši Kristaps Blušs, Vents Pečaks, Jānis Lamberts, Ingemārs Jēkabsons u.c. Tāpat dalību šim posmam apstiprinājis somu braucējs Tīmu Peltola ar 123. virsbūves Mercedes dīzeli universālu. Ar reģistrētajiem dalībniekiem, kuru skaits arvien pieaug, var iepazīties šeit.


Foto: Valdis Zāgeuss, Go4speed

Ziemeļeiropas zonas (NEZ) PRO drifta čempionāts pagājušajā gadā Biķerniekos risinājās kā atsevišķas sacensības, tomēr uz šo gadu tas izvērties jau par divu posmu seriālu. Pirmais posms tika aizvadīts vasaras sākumā Norvēģijā, tādējādi Latvijā 8. septembrī notiks otrais un noslēdzošais NEZ čempionāta posms. Jāatzīmē, ka tas vienlaikus būs arī Lāčplēša alus Latvijas PRO drifta čempionāta ceturtais posms, kurā būs vērojamas saspringtas kopvērtējuma cīņas starp labākajiem Latvijas pilotiem.

NEZ PRO drifta čempionāta starts tiks dots sestdienā, 8. septembrī, plkst. 14:00. Sacensību organizatori ir padomājuši par sacensību pieejamību skatītājiem, tādēļ līdz 1. septembrim pirmās 500 biļetes varēs iegādāties vien par 5 latiem. Biļetes iespējams iegādāties www.bilesuserviss.lv, Statoil DUS un visās Biļešu Servisa kasēs visā Latvijā.


Foto: Valdis Zāgeuss, Go4speed

Dalībnieku parka biļetes būs pieejamas sacensību dienā. Vairāk informācijas par pasākumu šeit un šeit.

Biļešu cenas:
Parastā biļete pieaugušajiem(Pirmās 500)- 5 Ls
Bērniem no 10 g.v. līdz 16 g.v. un pensionāriem- 3 Ls
Bērniem līdz 9.g.v. ieeja bez maksas
Invalīdiem (uzrādot invaliditātes apliecību) ieeja bez maksas
Komentāri
Pašlaik komentāru nav!
Autorizējies vai reģistrējies, lai komentētu
Partneri:
aix-copy-2837-1940.png motul-partner-3110.png nrs-4325.png batcc-0816.png ar-4809.png vagi-2128.png srt-5914.png bmp2-1740.png