profile
register
facebook
youtube
twitter instagram
baneris-aix-2-5445-4514-2008.gif

Klāt 'Rally Buhariki' WRC prognožu spēle

Mārtiņš Jankovskis 17.01.2022 - 06:54 Klāt 'Rally Buhariki' WRC prognožu spēle

Jau ceturtdienas vakarā ar pirmajiem diviem ātrumposmiem startēs jaunā WRC rallija sezona, kas šogad solās būt īpaši aizraujoša.

Lai sekošanu rallijam padarītu vēl aizraujošāku, portāls Go4speed sadarbībā ar SIA "Energo Partneris", Zvērinātu advokātu biroju "Artura Lielgalvja advokātu birojs" un LEA Group piedāvā 'Rally Buhariki' WRC prognožu spēli.

'Rally Buhariki' WRC prognožu spēlē pavisam kopā būs 13 kārtas (par katru posmu sava kārta), kur katrā kārtā tiks uzdoti desmit jautājumi. Par prognožu spēles kopvērtējuma uzvarētāju kļūst tas, kurš iegūs visvairāk punktus visas sezonas garumā. Lai kvalificētos cīņai par kopvērtējuma galveno balvu, dalībniekam ir jāiesniedz savas prognozes vismaz par 10 no 13 WRC rallija prognožu spēles posmiem. Lai piedalītos prognožu spēlē, jābūt reģistrētam Go4speed lietotājam.

Pirmās vietas ieguvējs savā īpašumā iegūs gāzes grilu Weber, otrās vietas ieguvējs tik pie Meduskoka novusa galda, bet trešajai vietai pienāksies jaudīga JBL ūdensizturīga portatīvā skanda.


Foto: wrc.com

''Kad iepriekš portālā Go4speed tika rīkotas rallija prognožu spēles, mēs kopā ar draugiem tajās aktīvi piedalījāmies. Sacentāmies ne tikai absolūtajā kopvērtējumā, bet mums arī savstarpēji bija sīvas cīņas. Tas ļoti aizrāva un rallija vērošanu padarīja vēl interesantāku, taču diemžēl pēdējos gados prognožu spēles vairs nebija. Taču kādā pasākumā ar draugiem nolēmām, ka ir jāatjauno šī prognožu spēle un te nu mēs esam. Novēlu visiem dalībniekiem veiksmi un lai uzvar atjautīgākais un veiksmīgākais,” portālam Go4speed stāsta SIA "Energo Partneris" valdes priekšsēdētājs Raivis Ozoliņš.

''Rallija vērošana klātienē vai pie TV ekrāniem ir aizraujoša, kas sagādā spriedzi un lieliskas emocijas. Agrāk, kad bija rallija prognožu spēle, aktīvi piedalījos, jo tas ļāva gan pārbaudīt savu veiksmi, gan arī uzzināt kaut ko jaunu, taču pēdējos gados šīs prognožu spēles vairs nebija. Kad Raivis Ozoliņš ierosināja ideju atjaunot šo prognožu spēli, man šī ideja iepatikās un aizrāva, tāpēc ar draugiem nolēmām, ka ir jāatjauno prognožu spēle,” stāsta "Artura Lielgalvja advokātu birojs" Zvērināts advokāts Arturs Lielgalvis.

'Rally Buhariki' WRC prognožu spēles noteikumi ir atrodami ŠEIT, bet pieteikt prognozi līdz 20.janvāra plkst. 21:17 var ŠEIT.

Jāatzīmē, ka līdzīga prognožu spēle ar balvām būs arī par ERČ ralliju, par ko informācija sekos vēlāk!

Veiksmīgas visiem prognozes!
Komentāri
Pašlaik komentāru nav!
Autorizējies vai reģistrējies, lai komentētu
Partneri:
aix-copy-2837-1940.png motul-partner-3110.png nrs-4325.png batcc-0816.png ar-4809.png vagi-2128.png srt-5914.png bmp2-1740.png