profile
register
facebook
youtube
twitter instagram
baneris-aix-2-5445-4514-2008.gif

Ekstroms: Man vairs nav 18 gadu, tāpēc neskriešu un uz ceļiem nelūgšos

Go4speed 10.12.2018 - 23:43 Ekstroms: Man vairs nav 18 gadu, tāpēc neskriešu un uz ceļiem nelūgšos
Foto: EKS

Divkārtējais DTM čempions Matiass Ekstroms paziņojis, ka viņš neveic pārrunas ar Audi komandu par atgriešanos DTM, ziņo motorsport.com. Šobrīd 2016.gada Pasaules RX čempions ir nonācis grūtā situācijā.

Pēc 2017.gada sezonas Ekstroms noslēdza DTM karjeru, lai ar savu EKS komandu pilnībā pievērstos rallijkrosam. Taču šovasar  Audi paziņoja, ka pēc šīs sezonas viņš aiziet no Pasaules RX, un to vēlāk arī spiests izdarīt bija Ekstroms. Zviedrs atzīst, ka ir maz ticama iespēja, ka viņš 2019.gadā atgriezīsies DTM.

''Ja ir vēlēšanās, tad var kaut ko apspriest, bet, ja nav brīvu vietu, tad arī nav ko apspriest,'' stāsta Matiass Ekstroms, kurš DTM seriālā visu savu karjeru brauca ar Audi. ''Pagaidām nezinu, kurš startēs DTM Audi komandas sastāvā. Cik zinu, tad viņiem brīvu vietu nav. Man neviens neko nav jautājis, vai gribu braukt. Esmu atvērts piedāvājumiem. Ja kāds atnāks un pajautās "Klau, negribi braukt DTM?", tad es neatteiktos. Taču līdz šim brīdim tas nav noticis.''


Foto: DTM

''Man nav 18 gadu, tāpēc neskriešu un uz ceļiem nelūgšos. Interesei jābūt ne tikai no manas puses, bet arī no komandas. Audi ir laba komanda, tāpēc viņiem ir maz iemeslu, lai kaut ko mainītu,'' tā Ekstroms.

Zviedru pilots stāsta, ka nākamgad DTM būs jaudīgākas mašīnas, un viņam ir žēl, ka viņam nebūs iespējas tās izmēģināt. ''DTM aizvadīju lielisku laiku. Kad gāju prom, tad, kā jau teicu, pēdējos 20 gadus kliedzu, ka mašīnām nepietiek jaudas. Tagad beidzot jaudas būs vairāk. Tas ir vienīgais, kas man ir nepatīkami. 18 gadus nekas nenotiek, neviens manī neklausās, bet pēc tam aizeju, un automašīnas pēc gada kļūst labākas. Neko nenožēloju, bet tas viss izskatās kaut kā neveikli un aizdomīgi,'' nobeidz Ekstroms.
Komentāri
Pašlaik komentāru nav!
Autorizējies vai reģistrējies, lai komentētu
Partneri:
aix-copy-2837-1940.png motul-partner-3110.png nrs-4325.png batcc-0816.png ar-4809.png vagi-2128.png srt-5914.png bmp2-1740.png