profile
register
facebook
youtube
twitter instagram
baneris-aix-2-5445-4514-2008.gif

Lēbs noslēdzošā WTCC posma kvalifikācijā atceras rallija laikus (VIDEO)

Go4speed 14.11.2014 - 16:26 Lēbs noslēdzošā WTCC posma kvalifikācijā atceras rallija laikus (VIDEO)
Sebastjans Lēbs. Foto: Citroen Racing

Šajās dienās Makao norisinās noslēdzošais salona automobiļu pasaules čempionāta (WTCC) posms. Nesen noskaidrojās, ka par čempionu priekšlaicīgi kļuvis "Citroen" pilots Hose Maria Lopezs, kamēr par otro vietu šajā posmā cīnīsies Lopeza komandas biedri Ivans Millers un Sebastjans Lēbs.

Šī bija septītā reize, kad Lopezs šogad uzvar WTCC kvalifikācijā. ''Šī uzvara kvalifikācijā man sagādā pašas labākās emocijas šajā sezonā. Fantastiski, ka izdevās uzrādīt ātrāko laiku, tādējādi tas ir lielisks veids, kā atzīmēt savu čempiontitulu,'' saka Hose Maria Lopezs.

Otrajā vietā ierindojās Lēbs, kurš kādu atpakaļejošu līkumu izbrauca ar rokasbremzes palīdzību, lai arī WTCC sānslīdes un rokasbremze netiek izmantotas. Par šo epizodi Lēbs saņēma pozitīvas atsauksmes no daudziem skatītājiem – ''Jūs varat Lēbu padzīt no rallija, bet ralliju no Lēba nevar izdzīt,'' teikts kādā komentārā.

''Tajā vietā tika pieļauta neliela neprecizitāte, jo centos bremzēt vēlāk,'' savu kļūdu, kurā tka izmantota rokasbremze, skaidro Lēbs.

Atgādināsim, ka pagājušajā gadā šajā avārijām bagātajā posmā debiju WTCC piedzīvoja latviešu autosportists Konstantīns Calko.

Lēbs izmanto rokasbremzi:


Pagājušā gada posmā bija ļoti daudz avārijas:
Komentāri
Pašlaik komentāru nav!
Autorizējies vai reģistrējies, lai komentētu
Partneri:
aix-copy-2837-1940.png motul-partner-3110.png nrs-4325.png batcc-0816.png ar-4809.png vagi-2128.png srt-5914.png bmp2-1740.png