profile
register
facebook
youtube
twitter instagram
baneris-aix-2-5445-4514-2008.gif

Ferrari aizliedz Alonso lietot Twitter tīklu

Artūrs Virbulis 30.11.2013 - 07:00 Ferrari aizliedz Alonso lietot Twitter tīklu
Fernando Alonso. Foto: AP

Fernando Alonso pēdējā gada laikā vairākkārt izcēlies ar divdomīgiem ierakstiem sociālajā tiklā „Twitter". Tomēr izskatās, ka daļēji tam tiks pielikts punkts, jo „Ferrari" prezidents Luka di Montecemolo kādā nesenā intervijā atzinis, ka savai spāņu zvaigznei turpmāk aizliegs veikt ierakstus par „Ferrari".

„Mēs viņam aizliegsim „Twitter"," ar skaļiem vārdiem savus izteikumus iesāk Luka di Montecemolo, tomēr uzreiz piebilst, ka „lai arī Alonso „Twitter" var rakstīt visu, ko viņš vēlas: visu, kas saistās ar „Ferrari", komunicējam mēs paši". Šis prezidenta paziņojums saistās ar to, ka divkārtējais pasaules čempions Alonso vairākkārt gan tieši, gan netieši bija kritiski izteicies par „Ferrari" šī gada sniegumu.


Montecemolo ar Alonso. Foto: AP

Abu attiecības gan uz doto brīdi esot lieliskas, jo Montecemolo vēl nesen vairākkārt slavējis savu zvaigzni, sakot, ka „šī viņam bija lieliska sezona. Mums viņam ir jādod ātrāks auto un viņš no sevis izspiedīs maksimumu". Viņš Alonso sezonas griezumā dotu 8 no 10 ballēm, piebilstot, ka „mans 8 ir 10 vērtībā. Es ceru, ka es desmitnieku viņam nākamgad varēšu iedot. Un komandai vismaz 8".

Lai arī pārējo braucēju vidū Alonso nesenā neoficiālā balsojumā tika atzīts par aktuāli labāko F1 pilotu, viņam savos četros „Ferrari" gados līdz šim vēl nav izdevies izcīnīt savu trešo čempiona titulu. Līdzšinējā bilance - trīs vicečempiona tituli un vienā ceturtā vieta kopvērtējumā. Tādēļ gan Alonso, gan „Ferrari" cer uz nākamo gadu iegūt konkurētspējīgu auto, ar kuru varētu piepildīt kopīgo sapni par titulu. Alonso tas pēdējo reizi izdevās 2006. gadā, bet Ferrari - 2007. gadā ar Kimi Raikonenu, kurš 2014. gada sezonā būs Alonso komandas biedrs.
Komentāri
Pašlaik komentāru nav!
Autorizējies vai reģistrējies, lai komentētu
Partneri:
aix-copy-2837-1940.png motul-partner-3110.png nrs-4325.png batcc-0816.png ar-4809.png vagi-2128.png srt-5914.png bmp2-1740.png