profile
register
facebook
youtube
twitter instagram
baneris-aix-2-5445-4514-2008.gif

Lēbs: Biju laimīgs, ka man nevajadzēja doties uz Velsas ralliju

Go4speed 30.11.2013 - 17:20 Lēbs: Biju laimīgs, ka man nevajadzēja doties uz Velsas ralliju
Lēbs kopā ar sievu. Foto: facebook.com/citroenracing

Beidzis savas gaitas pasaules rallija čempionātā (WRC), deviņkārtējais WRC čempions Sebastjans Lēbs turpina gatavoties debijai WTCC čempionātā. Nesen sportists Makao trasē pirms noslēdzošā WTCC posma piedalījās Porsche Carrera Cup Asia sacensībās, kur debijas reizē tika izcīnīta otrā vieta.


Lēbs pie Porsche stūres. Foto: auto123.com

Pēc šī posma Lēbs pauda gandarījumu par izcīnīto rezultātu, kā arī atzina, ka ir laimīgs par to, ka viņam nevajadzēja startēt Velsas WRC posmā. ''Biju laimīgs, ka man nevajadzēja doties uz Velsas rallija posmu. Tagad ar mani viss ir kārtībā. Man ir radusies jauna motivācija, tāpēc īpaši neskumstu pēc rallija. Esmu pilnībā apmierināts ar lēmumu savu rallija karjeru beigt šogad,'' portālā almrally.ru citēts Sebastjans Lēbs.


Lēbs Francijas rallijā. Foto: Foto: facebook.com/citroenracing

Velsas WRC posmā debiju pie Citroen DS3 WRC automašīnas stūres piedzīvoja bijušais F1 pilots Roberts Kubica. Jautājot par poļu braucēja sniegumu, Lēbs paslavēja Kubicu. ''Domāju, ka viņam ir talants vadīt automašīnu. Ne katrs pilots, kurš braucis F1 vai citās autošosejas sacensībās, var būt tik konkurētspējīgs rallijā. Esmu pārliecināts, ka viņam ir pa spēkam rādīt labus rezultātus. Pagaidīsim un tad redzēsim. Tagad viņa uzdevums - braukt stabili un turēties uz ceļa. Esmu pārliecināts, ka nākotnē viņš rallijā var cīnīties par visaugstākajām vietām.''


Citroen, gatavojoties WTCC, aizvada testus. Foto: autosport.com

Sarunas nobeigumā Lēbs pastāstīja, kur un ar ko viņš svinēs Ziemassvētkus un Jaungadu. ''Kā jau vienmēr, tad Ziemassvētkus pavadīsim kopā ar ģimeni, bet Jauno gadu pavadīsim kopā ar draugiem. Iespējams, janvāra sākumā paslēpošu, bet tad jau atkal man priekšā būs testi. Nākamais gads man sāksies ātri, jo pirmie testi paredzēti jau 3.janvārī. Brīvdienas būs īsas,'' nobeidz Lēbs.
Komentāri
Pašlaik komentāru nav!
Autorizējies vai reģistrējies, lai komentētu
Partneri:
aix-copy-2837-1940.png motul-partner-3110.png nrs-4325.png batcc-0816.png ar-4809.png vagi-2128.png srt-5914.png bmp2-1740.png