profile
register
facebook
youtube
twitter instagram
baneris-aix-2-5445-4514-2008.gif

Masa F1 pilotus nosauc par prostitūtām

Artūrs Virbulis 27.11.2013 - 18:27 Masa F1 pilotus nosauc par prostitūtām
Felipe Masa. Foto: Getty

Felipe Masa nupat aizvadījis savas pēdējās sacensības „Ferrari", jo nākamgad vienīgais F1 palikušais brazīlietis startēs „Williams" komandas sastāvā. Viņš tur aizstās venecuēlieti Pastoru Maldonado, kurš savu vairākus desmitus miljonu eiro vērto sponsoru dēļ tiek dēvēts par „pay driver". Masam par šādiem braucējiem viedoklis ir visai radikāls - viņš tos nosaucis par prostitūtām.

32 gadus vecais Masa uzskata, ka profesionālam autosportistam par savu vietu F1 komandā nebūtu jāmaksā. „Pēc visa tā, kam esmu gājis cauri, un visa tā, ko esmu sasniedzis, es neredzu jēgu maksāt par braukšanu," tā Felipe Masa. Maldonado aizstājot ar Masu, „Williams" vienībai nāksies atteikties no venecuēlieša atbalstītāja „PDVSA" miljoniem, līdz ar to loģisks ir jautājums, vai bijušais „Ferrari" pilots līdzi nesīs kādu brazīliešu sponsoru.


Pastors Maldonado ir viens no spilgtākajiem maksas braucēju piemēriem. Foto: AP

Tieši šis jautājums Masu esot sadusmojis, jo viņš atbildējis, ka viņam nav interese kļūt par „pay driver" un maksāt par vietu komandā. „Es nezinu, vai man šādi to vajadzētu paskaidrot, jo tas ir ļoti spēcīgs vārds, bet tas vārds ir „prostitūta". Loģiski, ka es darīšu visu, ko varēšu, lai palīdzētu atrast jaunus sponsorus, bet es nebūšu prostitūta," spēcīgs savos izteikumos par maksas braucējiem ir Masa.

Turpinājumā gan viņš atzīst, ka „nauda ir nepieciešama auto uzlabošanai un man ir labas attiecības ar vairākām kompānijām, no kurām dažas ir arī brazīliešu". Pārejā uz „Williams" brazīliešu pilotam esot bijis svarīgi, ka komanda patiešām vēlas viņu, un tieši tā arī esot bijis: „Saruna sākās ar „mēs tevi gribam". Un tas man bija ļoti svarīgi."
Komentāri
Pašlaik komentāru nav!
Autorizējies vai reģistrējies, lai komentētu
Partneri:
aix-copy-2837-1940.png motul-partner-3110.png nrs-4325.png batcc-0816.png ar-4809.png vagi-2128.png srt-5914.png bmp2-1740.png