profile
register
facebook
youtube
twitter instagram
baneris-aix-2-5445-4514-2008.gif

WTCC debitants Calko: varēju nobraukt vēl ātrāk (FOTO)

Artūrs Virbulis 15.11.2013 - 18:53 WTCC debitants Calko: varēju nobraukt vēl ātrāk (FOTO)
Foto: WTCC

Piektdien latviešu autosportists Konstantīns Calko aizvadīja savu pirmo WTCC seriāla kvalifikāciju, ierindojoties atzīstamajā 19. pozīcijā. „Go4speed" sazinājās ar 19 gadus veco pilotu, lai noskaidrotu kā viņam veicās šaurajā un bīstamajā Makao trasē.

„Gāja ļoti stresaini, bet gāja! Ļoti žēl, ka man četras reizes iztraucēja uzstādīt labu laiku. Biju ļoti dusmīgs uz Makao braucējiem un tiem, kuri bija lēnāki. Kāpēc es varēju visus ātrākos palaist, bet viņi mani nē? Bet nu labi, sesija bija izcila, mašīna ir ļoti laba. Esmu ļoti apmierināts ar rezultātu, jo man pirmais laika sektors bija tāds pats kā Milleram (red.piez. aktuālais čempions Ivans Millers)," ar iespaidiem par kvalifikāciju dalās Konstantīns Calko.


Calko ar savu sacīkšu inženieri. Foto no personīgā arhīva.

Turpinot, viņš atklāj, ka par šādiem laikiem „komandā bija šokā. Viņi nesaprata, ko esmu izdarījis un kā to var izdarīt pirmo reizi pie priekšpiedziņas WTCC mašīnas, pie kam Makao trasē". Jautājot par to, vai, ja nebūtu traucējuši lēnākie braucēji, būtu bijis iespējams uzstādīt labākus laikus, Calko atbild, ka „nevaru teikt, cik vēl varēju pabraukt ātrāk, bet varēju".

Jaunais latviešu autosportists uzsver, ka „esmu ļoti pateicīgs saviem sponsoriem „Regula Baltija" un „LC Plast", kā arī saviem labākajiem vecākiem un faniem. Rīt būs jauna diena, un būs labāka par šodienu". Mērķis svētdienas sacensībās ir pavisam skaidrs un reāls - abos braucienos sasniegt finiša līniju. Sacīkstes svētdien no rīta 5:00 un 6:00 pēc Latvijas laika būs iespējams tiešraidē vērot „Eurosport" kanālā.
Komentāri
Pašlaik komentāru nav!
Autorizējies vai reģistrējies, lai komentētu
Partneri:
aix-copy-2837-1940.png motul-partner-3110.png nrs-4325.png batcc-0816.png ar-4809.png vagi-2128.png srt-5914.png bmp2-1740.png