profile
register
facebook
youtube
twitter instagram
baneris-aix-2-5445-4514-2008.gif

Hirvonens neapmierināts ar komandas rīcību, Kubica iemēģina jauno DS3 WRC (VIDEO)

Go4speed 13.11.2013 - 12:33 Hirvonens neapmierināts ar komandas rīcību, Kubica iemēģina jauno DS3 WRC (VIDEO)
Miko Hirvonens. Foto: facebook.com/Citroen Racing

Šajā nedēļas nogalē tiks aizvadīts noslēdzošais šīs sezonas pasaules rallija čempionāta (WRC) posms. Gan Ford, gan VW pirms šī posma aizvadīja vairākas testu dienas, kamēr Citroen testos piedalījās tikai vienu dienu. Šajos testos, lai aprastu ar automašīnu, piedalījās tikai polis Roberts Kubica, kuram šī būs debija pie ''Citroen DS3 WRC'' automašīnas stūres. Komandas vadošie braucēji Miko Hirvonens un Dani Sordo palika bez testiem.


Pagājušajā gadā Hirvonens Velsas rallijā izcīnīja 5.vietu. Foto: ewrc.cz

Hirvonens atzīst, ka pilnībā saprot komandas vēlmi ļaut Kubicam iepazīt šo mašīnu, taču tajā pašā laikā braucējs bija neizpratnē, kāpēc viņam un Sordo netika ļauts aizvadīt testus. ''Kubica līdz šim nekad nebija braucis ar šo mašīnu, tāpēc šie testi viņam bija vajadzīgi. Taču šī situācija nav ideāla man un Sordo, jo mums netika dota iespēja aizvadīt testus,'' iesāk Miko Hirvonens.


Foto: ewrc.cz

''Man treniņos būs tikai divi braucieni, bet pēc tam uzreiz būs jāpiedalās svarīgajā kvalifikācijas posmā. Tas nav labi, ka nevarējām veikt testus. It īpaši tāpēc, ka VW aizvadīja vairāku dienu testus, kas viņiem ļauj lieliski sagatavoties šim rallijam un aprast ar šī posma ceļiem un laikapstākļiem. Parasti Velsas rallijā svarīgi trasē doties pēc iespējas labākā pozīcijā. Ja tas nav iespējams, tad par uzvaru cīnīties grūti,'' nobeidz somu braucējs, kurš WRC kopvērtējumā pirms pēdējā posma ieņem 4.vietu, no trešās vietas ieguvēja Jari Mati Latvalas atpaliekot par 18 punktiem.


Kubica testos

Pagājušajā gadā šajā rallijā uzvarēja Ford pilots Jari Mati Latvala.

Aplūkojot Kubicas testa video, izskatās, ka polis varētu būt ļoti ātrs, taču, kā viņam patiesībā klāsies, to mēs uzzināsim tikai rallijā.

Kubicas pirmie testi ar Citroen DS3 WRC
Komentāri
Pašlaik komentāru nav!
Autorizējies vai reģistrējies, lai komentētu
Partneri:
aix-copy-2837-1940.png motul-partner-3110.png nrs-4325.png batcc-0816.png ar-4809.png vagi-2128.png srt-5914.png bmp2-1740.png