profile
register
facebook
youtube
twitter instagram
baneris-aix-2-5445-4514-2008.gif

Novikovs sev meklē jaunu komandu

Go4speed 10.11.2013 - 22:46 Novikovs sev meklē jaunu komandu
Jevgēņijs Novikovs. Foto: facebook.com/Qatar M-Sport World Rally Team

Krievu rallija braucējs Jevgēņijs Novikovs, kurš šogad brauc Kataras M-Sport rallija komandā, cer, ka nākamsezon viņš varēs turpināt startēt pasaules rallija čempionātā (WRC). Kā krievu medijiem atzina pilots, tad šobrīd viņš sev meklē jaunu komandu.

''Vai nākamgad turpināšu braukt WRC? Ceru, ka jā. Jautājums tikai, kādā komandā. Šobrīd esam procesā jaunas komandas meklēšanā. Šobrīd izskatām visus piedāvājumus, tāpēc jau drīz pieņemsim lēmumu. Šobrīd nevaru atklāt, ar kuriem ražotājiem veicam pārrunas,'' saka 23 gadus vecais Jevgēņijs Novikovs


Foto: facebook.com/Qatar M-Sport World Rally Team

Jautāts, kāpēc šī sezona sportistam neizdevās tik veiksmīga, Novikovs turpina. ''Domāju, ka šeit kopā sakrita vairāki negatīvi faktori. Gribējām uzlabot pagājušā gada rezultātu, taču tas mums neizdevās. Taču nekas traks. Esmu jauns un man jāturpina strādāt."


Foto: facebook.com/Qatar M-Sport World Rally Team

Sarunas nobeigumā krievu pilots atzīmēja to, ka viņš netic tam, ka polis Roberts Kubica, startējot ar WRC automašīnu, spēs uzrādīt augstus rezultātus. ''Maz ticams, ka Kubica būs konkurētspējīgs WRC klasē. Domāju, ka par augstām vietām viņš necīnīsies. Diez vai viņš spēs finišēt Top 5 vai Top 7. Protams, esmu priecīgs, ka viņam izdevās turpināt savu karjeru. Novēlu viņam veiksmi," nobeidz Novikovs.   

Šobrīd Novikovs ar 67 punktiem kopvērtējumā ieņem astoto vietu. Pagājušajā gadā krievu sportists ar 88 punktiem kopvērtējumā ierindojās sestajā vietā.    
Komentāri
Pašlaik komentāru nav!
Autorizējies vai reģistrējies, lai komentētu
Partneri:
aix-copy-2837-1940.png motul-partner-3110.png nrs-4325.png batcc-0816.png ar-4809.png vagi-2128.png srt-5914.png bmp2-1740.png