profile
register
facebook
youtube
twitter instagram
baneris-aix-2-5445-4514-2008.gif

Vilsons: Esmu vīlies par šādu Noivila lēmumu

Go4speed 05.11.2013 - 23:25 Vilsons: Esmu vīlies par šādu Noivila lēmumu
Malkolms Vilsons un Tjerī Noivils nākamgad vairs nebūs vienā komandā. Foto: crash.net

Otrdien Hyundai Motorsport paziņoja, ka tās komandā turpmākos trīs gadus brauks beļģu pilots Tjerī Noivils, kurš līdz šim startēja Ford rūpnīcas rallija komandā. Šobrīd nav zināmi patiesie iemesli, kāpēc Noivils nolēma pāriet uz jauno Hyundai komandu, taču, kā atzīst Kataras M-Sport rallija komandas vadītājs Malkolms Vilsons, tad viņš ir vīlies.


Foto: facebook.com/Qatar M-Sport Rally Team

''Mēs nepārprotami esam vīlušies par šādu Noivila lēmumu pāriet uz Hyundai komandu pēc tik laba komandas snieguma šajā sezonā. Tagad, kad viņš savu lēmumu paziņoja, mēs turpināsim koncentrēties Velsas WRC rallijam, kur Noivils sev var nodrošināt otro vietu WRC kopvērtējumā. Kad tas mērķis tiks sasniegts, sāksim gatavoties 2014. gada rallija sezonai. Šobrīd veicam pārrunas ar vairākiem potenciāliem kandidātiem. Savu 2014. gada programmu ceram paziņot jau pavisam drīz,'' tā Malkolms Vilsons, kurš arī Noivilam bija piedāvājis līgumu.


Tjerī Noivils Somijas WRC rallijā. Foto: facebook.com/Qatar M-Sport Rally Team

''Šis bija fantastisks gads, jo esam sasnieguši daudz vairāk nekā cerējām sezonas sākumā. Gribu pateikt lielu paldies visai komandai par fantastisko darbu. Mašīna bija kārtībā visos 12 rallijos, taču stāstam vēl nav beigas. Mums vēl ir iespēja izcīnīt otro vietu WRC pilotu kopvērtējumā, tāpēc darīsim visu, lai šo mērķi sasniegtu Velsas posmā. Gribu pateikties Vilsonam un M-Sport komandai par palīdzību. Ceru uz labu rezultātu Velsā,'' tā Tjerī Noivils, kurš Hyundai vienībā būs pirmais pilots.
Komentāri
Pašlaik komentāru nav!
Autorizējies vai reģistrējies, lai komentētu
Partneri:
aix-copy-2837-1940.png motul-partner-3110.png nrs-4325.png batcc-0816.png ar-4809.png vagi-2128.png srt-5914.png bmp2-1740.png