profile
register
facebook
youtube
twitter instagram
baneris-aix-2-5445-4514-2008.gif

Oficiāli: Noivilam trīs gadu līgums ar Hyundai

Mārtiņš Jankovskis 05.11.2013 - 11:31 Oficiāli: Noivilam trīs gadu līgums ar Hyundai
Tjerī Noivils ar stūrmani Nikolasu Žilso. Foto: Hyundai Motorsport

Otrdien pielikts punkts vairāku mēnešu ilgām baumām par Hyundai un šī brīža Ford rallija komandas pilota Tjerī Noivila nākotni. Lai arī abas puses ilgi klusēja un plašākās diskusijās neiesaistījās, šodien Hyundai vadība oficiāli paziņoja, ka tā ar 25 gadus veco Noivilu un viņa stūrmani noslēdz trīs gadu līgumu, kas stājas spēkā sākot ar 2014. gadu.


Šobrīd WRC čempionāta kopvērtējumā Noivils ir otrajā vietā. Foto: ewrc.cz

''Esmu pagodināts un patīkami satraukts paziņot, ka Noivils būs mūsu komandas pirmais pilots. Šī viņam bija fantastiska sezona, kurš sevi pierādīja kā vienu no aizraujošākajiem un labākajiem jaunajiem pilotiem. Viņa lieliskais ātrums, braukšanas prasmes un dinamiskā pieeja padara viņu par ideālu vadošo braucēju Hyundai komandā. Parakstot līgumu ar Noivilu, mēs parādīsim, ka Hyundai saistība ar WRC ir ļoti nopietna un tendēta uz ilgtermiņu,'' saka Hyundai Motorsport vadītājs Mišels Nandāns.


Nākamsezon Noivils brauks ar Hyundai i20 WRC automašīnu. Foto: www.themotorreport.com.au

''Esmu priecīgs, ka varu pievienoties Hyundai Motorsport komandai 2014. gadā. Esmu pārliecināts, ka šī komanda man būs piemērota, jo tā ir jauna un ambicioza rūpnīcas komanda ar ilgtermiņa mērķiem. Biju pārsteigts par komandas infrastruktūru un viņu pieeju rallija programmai,'' tā Tjerī Noivils.

Šobrīd nav zināms komandas otrā braucēja vārds, taču tiek runāts, ka otrā pilota loma tiks dalīta starp visiem trim šī brīža komandas testu pilotiem (Braiens Bufjērs, Kriss Atkinsons un Juha Hanninens).
Komentāri
Pašlaik komentāru nav!
Autorizējies vai reģistrējies, lai komentētu
Partneri:
aix-copy-2837-1940.png motul-partner-3110.png nrs-4325.png batcc-0816.png ar-4809.png vagi-2128.png srt-5914.png bmp2-1740.png