profile
register
facebook
youtube
twitter instagram
baneris-aix-2-5445-4514-2008.gif

Katara gatava turpināt ieguldīt savus miljonus M-Sport

Go4speed 31.10.2013 - 16:12 Katara gatava turpināt ieguldīt savus miljonus M-Sport
Nasers Al-Atija. Foto: M-Sport

Šogad M-Sport rallija komandas galvenais atbalstītājs ir Katara, kas komandā iegulda milzīgus līdzekļus. Lai arī šobrīd nav zināms, kuri braucēji komandu pārstāvēs 2014. gadā, komandas galvenais sponsors Katara grib turpināt sadarbību.


Al-Atija darbībā. Foto: ewrc.cz

''M-Sport - lieliska komanda, kuras rīcībā ir konkurētspējīgas automašīnas. Šī iemesla dēļ gribu turpināt sadarbību ar M-Sport un tās vadītāju Malkolmu Vilsonu, taču mūsu plānos ir samazināt komandas sastāvu. Mēs esam gatavi piedāvāt nopietnu iespēju kādam jaunam pilotam. Ņemot vērā Noivila piemēru (šis sportists M-Sport komandā brauca pateicoties Kataras atbalstam, kura sportistu atbalstīja jau iepriekš), mūsu atbalstu turpmāk varētu saņemt Elfins Evans vai Heidens Padons,'' portālā almrally.ru saka Kataras sportists un komandas atbalstītājs Nasers Al-Atija, kurš šogad WRC startēja piecos posmos, un ar izcīnītiem 30 punktiem kopvērtējumā ieņem 11. vietu.


Mads Ostbergs, Malkolms Vilsons un Nasers Al-Atija. Foto: M-Sport

Jāatzīmē, ka abi šie jaunie braucēji šogad pa reizei izmēģināja spēkus ar WRC automašīnu. Evans Sardīnijas WRC rallijā ierindojās sestajā vietā, bet Padons Spānijas WRC posmā finišēja astotajā vietā.

Jāatgādina, ka tieši Evans pagājušā gada izskaņā uzvarēja ikgadējās "Fiesta Sporting Trophy Shootout" sacensībās, apsteidzot gan Ralfu Sirmaci, gan Mārci Ķenavu, kuri braucienos bija priekšā Evansam.


Elfins Evans. Foto: ewrc.cz

Evanss šosezon iesāka braukt ar Ford Fiesta R2, bet vēlāk angļu sportists pārkāpa uz R5 automašīnu, ar kuru Vācijas WRC posmā izcīnīja augsto sesto vietu absolūti.
Komentāri
Pašlaik komentāru nav!
Autorizējies vai reģistrējies, lai komentētu
Partneri:
aix-copy-2837-1940.png motul-partner-3110.png nrs-4325.png batcc-0816.png ar-4809.png vagi-2128.png srt-5914.png bmp2-1740.png