profile
register
facebook
youtube
twitter instagram
baneris-aix-2-5445-4514-2008.gif

Bloks pārbiedē fotogrāfus un vēlāk iznīcina automašīnu (VIDEO, FOTO)

Mārtiņš Jankovskis 26.10.2013 - 14:06 Bloks pārbiedē fotogrāfus un vēlāk iznīcina automašīnu (VIDEO, FOTO)
Automašīna pēc avārijas. Foto: flickr.com/photos/strid3r21

Pagājušajās brīvdienās noslēdzošajā posmā par trīskārtējo ASV rallija čempionu kļuva Deivids Higins, kamēr viņa galvenais konkurents Kens Bloks rallija pēdējā ātrumposmā piedzīvoja iespaidīgu avāriju.


Foto: flickr.com/photos/strid3r21

Kā pēc rallija noskaidrojās, tad šai mašīnai, ar kuru avarēja Bloks, tas bija pēdējais rallijs, jo tā vairs nav atjaunojama. ''Rallijs dažreiz kļūdas nepiedod. No šīs avārijas varēja izvairīties, ja stenogrammā būtu atzīmētas divas piezīmes. Taču trases pierakstu laikā palaidu garām to vietu, kur pēc ātra līkuma ceļš sašaurinājās. Rallija laikā tajā vietā iebraucu par ātru un sekoja avārija,'' stāsta Kens Bloks.


Foto: flickr.com/photos/strid3r21

''Ļoti žēl, ka palaidu garām iespēju uzvarēt rallijā un visā čempionātā. Diemžēl mašīna ir norakstāma un vairs nav atjaunojama. Šīs atzīmes šajā kokā ir rezultāts tam, ja to, braucot plakaniski, aizķer ar pilnu gāzi, kad ātrums ir apmēram 140 km/h. Pēc tam sekoja pieci neizbēgami kūleņi.''


Šajā kokā trāpīja Bloks. Foto: instagram.com/kblock43

Neskatoties uz to, ka sezonas noslēdzošajās sacīkstēs Bloks palika bez punktiem, viņš kopvērtējumā spēja saglabāt otro vietu. ''Stulbi beigt sezonu šādā veidā, taču kopumā esmu apmierināts, ka beigās kopvērtējumā izcīnīju otro vietu,'' nobeidz Bloks.


Automašīna pirms avārijas. Foto: instagram.com/kblock43

Šajā video redzams, kā Bloks kādā līkumā pārbiedē fotogrāfus un skatītājus, taču pēc 360 grādu apgriešanās viņš spēj turpināt ralliju. Taču, kā vēlāk izrādījās, tad ne uz ilgu laiku, jo drīz vien sportists avarēja.

Bloks pārbiedē fotogrāfus:

Komentāri
Pašlaik komentāru nav!
Autorizējies vai reģistrējies, lai komentētu
Partneri:
aix-copy-2837-1940.png motul-partner-3110.png nrs-4325.png batcc-0816.png ar-4809.png vagi-2128.png srt-5914.png bmp2-1740.png