profile
register
facebook
youtube
twitter instagram
baneris-aix-2-5445-4514-2008.gif

Noivils, visticamāk, pievienosies Hyundai, Citroen redzeslokā pieci braucēji

Mārtiņš Jankovskis 25.10.2013 - 13:42 Noivils, visticamāk, pievienosies Hyundai, Citroen redzeslokā pieci braucēji
Tjerī Noivils šobrīd ir pieprasītākais braucējs WRC tirgū. Foto: facebook.com/Qatar M-Sport World Rally Team

Īsi pirms Spānijas WRC posma atkal uzvirmojušas sarunas par to, kur un kādās komandās brauks vadošie WRC braucēji nākamajā sezonā. Šobrīd pilnīgi noteikti ir skaidrs, ka VW rallija komandā brauks Sebastjans Ožjē un Jari Mati Latvala, taču par pārējiem braucējiem skaidrības nav.


Sebastjans Ožjē arī nākamsezon pārstāvēs VW. Foto: ewrc.cz

WRC čempionāta kopvērtējumā šobrīd otrajā vietā atrodas beļģis Tjerī Noivils. Ja pirms pagājušā gada sezonas pilots izmisīgi meklēja sev vietu kādā no komandām, tad, beidzoties šai sezonai, viņš jau ir daudz citādākā pozīcijā, jo tagad visas komandas ir ieinteresētas šī braucēja pakalpojumos, jo pilots šogad apliecināja, ka ir ātrs uz visa veida segumiem.


Foto: ewrc.cz

Taču Noivila menedžments paziņojis, ka Citroen vienībā Noivils nākamsezon nebrauks (savu WRC karjeru pilots sāka Citroen, taču komanda pēc pagājušās sezonas viņam nepiedāvāja līgumu). Lai arī nav izslēgts, ka Noivils paliks M-Sport, šobrīd vairāki vadošie mediji un ar ralliju saistīti cilvēki runā, ka Noivils, kura nosacījums bija komandā kļūt par pirmo pilotu, tomēr pievienosies Hyundai vienībai, kas sportistam piedāvās ilgtermiņa līgumu.


Visticamāk, Noivils nākamgad brauks ar Hyundai i20 WRC. Foto: facebook.com/Hyundai i20 WRC

''Šobrīd tirgū galvenā atslēga ir viņam. Taču šobrīd nav zināms, kad un kurā komandā viņš ar šo atslēgu darbinās dzinēju,'' saka Hyundai pārstāvis. ''Mēs visi gaidām viņa lēmumu, taču, protams, runājam arī ar citiem braucējiem, izņemot VW. Cerams, ka savu lēmumu paziņosim oktobrī.''

Tikmēr Noivils atzina, ka šobrīd nekas vēl nav zināms. ''Šobrīd vēl nekas nav zināms. Ir daudz runas, bet lēmums vēl nav pieņemts,'' saka sportists, kamēr citi jau mēļo, ka līgums ar Hyundai esot parakstīts.


Runā, ka Hyundai komandā nākamsezon brauks arī Miko Hirvonens. Foto: ewrc.cz

Tikmēr Citroen paziņoja, ka viņu redzeslokā ir pieci piloti - Miko Hirvonens, Dani Sordo, Kriss Mīke, Roberts Kubica un Mads Ostbergs. ''Ceru, ka pirmo pilotu izvēlēsimies līdz Velsas WRC posmam. Šobrīd varu apliecināt, ka sarunas ar Noivilu ir beigušās, jo viņa menedžments paziņoja, ka viņiem nav intereses mūsu pakalpojumos,'' tā Citroen vadītājs Īvs Meitons.
Komentāri
Pašlaik komentāru nav!
Autorizējies vai reģistrējies, lai komentētu
Partneri:
aix-copy-2837-1940.png motul-partner-3110.png nrs-4325.png batcc-0816.png ar-4809.png vagi-2128.png srt-5914.png bmp2-1740.png