profile
register
facebook
youtube
twitter instagram
baneris-aix-2-5445-4514-2008.gif

Citroen liek uz Kubicu, Mīke paliek skatītājos

Go4speed 18.10.2013 - 13:14 Citroen liek uz Kubicu, Mīke paliek skatītājos
Roberts Kubica Spānijas posmā var sev nodrošināt WRC2 čempiontitulu. Foto: Citroen Racing

Citroen rallija komanda klajā nākusi ar diezgan negaidītu paziņojumu. Sezonas noslēdzošajā pasaules rallija čempionāta (WRC) posmā ar Citroen DS3 WRC automašīnu startēs polis Roberts Kubica, kuram tā būs debija pie šīs automašīnas stūres.

Šosezon Kubica startējis trīs Eiropas rallija čempionāta (ERČ) posmos, gan WRC2 čempionātā, kur šobrīd, kad līdz sezonas beigām atlicis tikai viens posms, ir līderis. Jau iepriekš poļu braucējs izteicās, ka nākamgad rallijā startēs tikai tad, ja viņš varēs startēt visaugstākajā līmenī (WRC).


Roberts Kubica. Foto: Citroen Racing

Iespējams, tieši šī iemesla dēļ, lai apskatītos, cik Kubica ir stiprs uz pārējo WRC braucēju fona, komanda nolēma dot poļu braucējam iespēju pierādīt sevi, ka viņš arī ar WRC automašīnu spēj pabraukt ātri.

Kamēr Polijā prieki, tikmēr Velsā bēdas, jo tas nozīmē, ka Kriss Mīke nestartēs savā mājas rallijā. Lai arī Somijas un Austrālijas posmos Mīke bija ļoti ātrs, abos rallijos pilots avarēja, kas vismaz šobrīd pārvilka svītru par viņa atgriešanos Citroen.


Kriss Mīke Austrālijas rallijā. Foto: Citroen Racing

''Tu nevari cerēt uz to, ka tiksi apbalvots (ar vietu komandā), ja tu neizdari to darbu, ko tev prasa. Protams, esmu vīlies, jo ļoti gribējās braukt savu fanu priekšā. Taču neizdarīju to darbu, ko man komanda prasīja izdarīt Somijā un Austrālijā,'' saka Kriss Mīke.

''Citroen nolēma dot iespēju Kubicam, kas būs balva par viņa sniegumu šī gada WRC2 čempionātā. Viņš ir lielisks braucējs un jauks puisis, tāpēc novēlu viņam visu to labāko,'' nobeidz Mīke, kurš šobrīd turpina pildīt testa braucēja funkcijas Citroen un tā meitas uzņēmumā Peugeot.
Komentāri
Pašlaik komentāru nav!
Autorizējies vai reģistrējies, lai komentētu
Partneri:
aix-copy-2837-1940.png motul-partner-3110.png nrs-4325.png batcc-0816.png ar-4809.png vagi-2128.png srt-5914.png bmp2-1740.png