profile
register
facebook
youtube
twitter instagram
baneris-aix-2-5445-4514-2008.gif

Sportists pēc krāpšanās: Tagad rūgti nožēloju to, ko izdarīju

Go4speed 17.10.2013 - 09:52 Sportists pēc krāpšanās: Tagad rūgti nožēloju to, ko izdarīju
Stefāns Konsanī. maxrally.com

Portāls jau vēstīja, ka bargu sodu saņēma un, iespējams, vēl saņems kāds 22 gadus vecs franču rallija braucējs Stefāns Konsanī. Kā ziņoja wrc.com, tad WRC3 klases dalībnieks īsi pirms Francijas WRC rallija starta tika izslēgts no čempionāta par neatļautu iepazīšanos ar trasi.

Protams, par šādām lietām seko bargs sods, tāpēc sportists, kurš tiek uzskatīts par vienu no Francijas rallija nākotnes cerībām, paudis lielu nožēlu par izdarīto un atvainojies daudziem jo daudziem cilvēkiem.

''Par krāpšanos Francijas WRC rallija laikā, kad tobrīd pārstāvēju Francijas autosporta federācijas krāsas, kā arī cīnījos par žurnāla Echappement magazine balvu ''gada cerība", jutos ļoti slikti. Ar šo rīcību pievīlu ikvienu, kurš uzticējās man,'' saka sportists.


Foto: ewrc.cz

''Tobrīd nespēju apsvērt tās rīcības sekas. Tagad rūgti nožēloju to, ko izdarīju. Bija daudzi cilvēki, kuri man ticēja, kā arī daudzi cilvēki, kuru padomos es neklausījos. Pilnībā saprotu savu kolēģu un stūrmaņu dusmas, tāpēc no visas sirds gribu viņiem atvainoties. Tāpat gribu atvainoties Francijas motorsporta federācijai, Citroen Racing, Francijas WRC rallija organizatoriem, PH Sport komandai, maniem vecākiem, draugiem, tuviniekiem un faniem, kuri bija ieradušies, lai mani atbalstītu.''

''Gribu tikai pateikt vienu lietu - Man patiesi ir ļoti žēl,'' nobeidz sportists.         

Jāatzīmē, ka šis sportists šogad startēja ne tikai WRC3 klasē, bet arī Citroen Top Driver seriālā un Peugeot 208 Rally Cup.
Komentāri
Pašlaik komentāru nav!
Autorizējies vai reģistrējies, lai komentētu
Partneri:
aix-copy-2837-1940.png motul-partner-3110.png nrs-4325.png batcc-0816.png ar-4809.png vagi-2128.png srt-5914.png bmp2-1740.png